30 min Reading

Stel je gidsen je vragen

Onze gidsen kennen ons het beste, omdat ze deel van ons zijn

Ze kunnen direct advies geven over hoe je met bepaalde situaties om kunt gaan.

Na een Reading zul je meer helderheid en innerlijke rust ervaren, ook al ‘weet’ je nog niet alles over je vraag.

Ik ga of het antwoord channelen of leid je door een meditatie heen zodat je je eigen antwoorden kunt vinden – maar net wat je gidsen het beste vinden.

Deze 30 minuten Readings zijn €70,- en worden via Zoom gehouden. Je krijgt een factuur waarmee je kunt betalen voor de sessie.

NB: soms beantwoorden onze gidsen onze vragen niet zo direct als we zouden willen. Dan denken ze bijvoorbeeld dat het beter voor ons levenspad is om een healing te krijgen, bevestiging te krijgen dat we op de goede weg zitten of ons bewust maken van een patroon dat geheeld mag worden. Ik volg hierin hun begeleiding.

Als je graag een check-in met je gidsen wilt, kun je hier een Reading aanvragen:

Boek hier je Reading

Als je een vraag hebt over deze service, mail naar contact@roosstokkel.com

Het werken met Roos was een geweldige ervaring! Ik had een aantal vragen die ik niet precies kon verwoorden, dus ik kreeg een algemene Reading en Roos beantwoordde ze heel helder. Ze heeft een erg warme en activerende energie en ik raad haar erg aan! – Nick

Door de Reading van Roos en haar duidelijke omschrijving heb ik antwoorden en inzichten gekregen in wat ik kan doen om stappen te nemen in de richting die goed voor mij zijn. Een ‘eye opener’ waarin ik mijzelf, zeker herken, maar Roos nodig had om mij naar mijn thuis te navigeren. Ver weg kan dus dichterbij zijn dan ik dacht. – Elly

Ik gebruik je wijze woorden nog steeds als een mantra!