30 min Reading

Na een Reading zul je meer helderheid en innerlijke rust ervaren, ook al ‘weet’ je nog niet alles over je vraag.

Ik ga of het antwoord channelen of leid je door een meditatie heen zodat je je eigen antwoorden kunt vinden – maar net wat je gidsen het beste vinden.

Deze 30 minuten Readings zijn €75,- en worden via Zoom gehouden. Je krijgt een factuur waarmee je kunt betalen voor de sessie.

NB: soms beantwoorden onze gidsen onze vragen niet zo direct als we zouden willen. Dan denken ze bijvoorbeeld dat het beter voor ons levenspad is om een healing te krijgen of ons bewust maken van een patroon dat geheeld mag worden. Ik volg hierin hun begeleiding. Hierdoor is een Reading tegelijk ook altijd een Healing. Je kunt dan het antwoord voelen, ook al ‘weet’ je het nog niet.

LET OP: clienten die al eens een traject bij mij hebben gevolgd: boek geen Reading, maar een sessie. Daarin begeleid ik je om je intuitie aan te boren en kunnen we dieper ingaan op je vragen zoals we gewend zijn in het traject. Hiervoor mag je me mailen: contact@roosstokkel.com

Boek hier je Reading

Als je een vraag hebt over deze service, mail naar contact@roosstokkel.com

De Reading was een grote opluchting, want de gegronde benadering en nuchtere advies waren een mengeling van passie, nieuwsgierigheid en een menselijke ervaring die persoonlijk aanvoelde. Veel lessen die Roos me heeft geleerd resoneerden op een fascinerende manier en hebben blijvende verandering in mijn leven gecreeerd. Met dank hieraan heb ik een nieuw gevoel van vrede en aflijning met eenheid en zingeving bereikt. Roos’ geduld is groot en heeft me geinspireerd om dezelfde gratie naar mijn dagelijkse uitdagingen te brengen, en tegelijkerheid krachtig te zijn in het delen van mijn zelf met de wereld. Heel erg bedankt. – Francis

Het werken met Roos was een geweldige ervaring! Ik had een aantal vragen die ik niet precies kon verwoorden, dus ik kreeg een algemene Reading en Roos beantwoordde ze heel helder. Ze heeft een erg warme en activerende energie en ik raad haar erg aan! – Nick

Door de Reading van Roos en haar duidelijke omschrijving heb ik antwoorden en inzichten gekregen in wat ik kan doen om stappen te nemen in de richting die goed voor mij zijn. Een ‘eye opener’ waarin ik mijzelf, zeker herken, maar Roos nodig had om mij naar mijn thuis te navigeren. Ver weg kan dus dichterbij zijn dan ik dacht. – Elly

Ik gebruik je wijze woorden nog steeds als een mantra! – Anoniem