Aura Reading

Ons aura is het energieveld om ons heen. Het bevat de kleuren, bewegingen en vormen die laten zien wie we zijn. Het gaat verder dan wie we denken te zijn! In plaats daarvan kunnen we hierdoor onze ware kracht en schoonheid weer gespiegeld krijgen.

Ons aura laat onze aangeboren talenten zien

Een Indigo aura bijvoorbeeld heeft een aangeboren bullshit detector. Je kunt ook een vleug Indigo in je aura hebben gecombineerd met andere kleuren (zoals de andere golven van lichtwerkers: Kristalkinderen, Regenboogkinderen).

Elk aura is prachtig in diversiteit, en geen enkele kleur of golf is beter dan de ander, net zoals met onze fysieke lichamen. Het weten van onze aurakleur brengt een dieper level van zelfacceptatie en zelfliefde.

Ik focus op zowel de primaire aurakleur (waar je mee bent geboren) als op het aura’weer’ (huidige thema’s, energieen en emoties). Je kunt je vragen stellen gedurende het tweede deel van de 30 minuten Reading.

Duur

30 min

Prijs

€100,-

Hoe te boeken

Stap 1: stuur me een email getiteld ‘Aura Reading’ met je naam en tenminste 2 recente foto’s tegen een witte of grijze achtergrond.

Stap 2: boek tegelijkertijd je datum ongeveer een week van tevoren, zodat ik genoeg tijd heb om me voor te bereiden en zoveel mogelijk auralagen kan lezen. https://calendly.com/mayasana

Sta[ 3: Je krijgt een factuur na boeking, deze mag voor de Reading voldaan worden.