Aura Reading

Ons aura is het energieveld om ons heen. Het bevat de kleuren, bewegingen en vormen die niet alleen onze persoonlijkheid uitdrukken, maar ook onze ziel. Het gaat verder dan wie we denken te zijn! In plaats daarvan kunnen we hierdoor aan onze diepere kracht en schoonheid herinnerd worden.

Ons aura laat onze aangeboren talenten zien

Een Indigo aura bijvoorbeeld heeft een aangeboren bullshit detector. Je kunt ook een vleug Indigo in je aura hebben gecombineerd met andere kleuren (zoals de zeven kosmische stralen of de andere golven van lichtwerkers: Kristalkinderen & Regenboogkinderen).

Elk aura is prachtig in diversiteit, en geen enkele kleur of golf is beter dan de ander, net zoals met onze fysieke lichamen. Het weten van onze aurakleur brengt een dieper level van zelfacceptatie en zelfliefde.

Ik focus op zowel de primaire aurakleur (waar je mee bent geboren) als op het aura’weer’ (huidige thema’s, energieen en emoties). Je kunt vragen stellen gedurende de Reading. Op mijn YouTube kanaal en Patreon ga ik dieper in op de ins en outs van het aura.

Duur

45 min

Prijs

€125,-

Hoe te boeken

Stap 1: stuur me een email getiteld ‘Aura Reading’ met je naam en tenminste 2 recente foto’s tegen een witte of grijze achtergrond.

Stap 2: boek tegelijkertijd je datum ongeveer een week van tevoren, zodat ik genoeg tijd heb om me voor te bereiden en zoveel mogelijk auralagen kan lezen. https://calendly.com/mayasana

Stap 3: Je krijgt een factuur na boeking, deze mag voor de Reading voldaan worden.

Ik wilde al langere tijd een Aura Reading, maar neigde altijd meer naar schaduwwerk, omdat dat belangrijker leek. Maar gezien recente gebeurtenissen voelde ik de behoefte aan een lichte pick-me-up, dus ik vroeg Roos om een Aura Reading om achter mijn type te komen. Het bleek superleuk en informatief te zijn, en ik kreeg ongelooflijk nuttige informatie over mijn energieveld, wat bewees heel behulpzaam te zijn in de dagen erna! Ik kan Roos niet genoeg aanbevelen, voor alle diensten die ze aanbiedt. Ze is volstrekt onbetaalbaar geweest in mijn groei en heling. 💜- Danielle Jay