Auraschilderij

Ontdek je gaven in een Aura Sessie.

Ontspan je met een Aura Healing.

Zie jouw unieke kwaliteiten weerspiegeld in een schilderij!

auraschilderij

In een aurasessie tune ik in op jouw aura. Daarin zijn jouw kwaliteiten en gaven weerspiegeld. De vormen en kleuren van je aura vertellen veel over je sterke punten.

Bijvoorbeeld:

of je van nature een leider bent, een healer, logisch ingesteld bent of juist gevoelsmatig. Je kunt zien of je van nature warmte uitstraalt naar andere mensen, of je energie een kalmerend effect heeft en ga zo maar door!

Als je een Indigo of Kristal type bent wordt dat zichtbaar, en allerlei eigenschappen vanuit andere sterrenstelsels. Ook kan je aura heel aards zijn en kun je praktisch direct zien wat voor rol je waarschijnlijk in de maatschappij of groepen mensen hebt.

Iedereen is speciaal en dit schilderij maakt het zichtbaar!

auraschets

Wat? Een live sessie via Skype/Zoom of in mijn praktijk. Je krijgt eerst een aura Healing om alle energie die niet van jou is terug te laten gaan naar waar het vandaan komt. Daardoor komt je aura in de meest pure staat. Daarbij maak ik met aquarel schetsen van je aura terwijl jij het je gemakkelijk maakt. Ik vertel wat de kleuren allemaal betekenen en zend je foto’s in real time (indien via videochat). Je krijgt deze schetsen plus een later uitgewerkte versie (max a4-formaat) mee naar huis en/of met de post opgestuurd.

Hoeveel? €175,- voor een aura Healing, uitgeschreven duiding en Aura
schilderij. Als je een groter Auraschilderij wilt kan dan zeker, dan maak ik een offerte voor je. Indien je hem mooi ingelijst wilt is dat €36,- extra (incl. passepartout, lijst en verzendkosten).

Hoe? Neem contact op via contact@roosstokkel.com.

Testimonials:

Wat maak je prachtige tekeningen. Je hebt er één voor mij gemaakt en je uitleg is zo kloppend bij wie ik in essentie ben. Ik gun iedereen weer herinnert te worden aan zijn of haar essentie en dan is zo’n mooie tekening een unieke weergave daarvan. En je beschrijving is heel bruikbaar in het dagelijks leven, dat vind ik ook heel prettig. – JUDITH

Contractie en expansie

Roos kan energie in prachtige beelden omzetten. Lucky me, ik zag op tijd een oproepje op haar Facebookpagina en mocht een schilderij ontvangen. Zo fijn is dat, om lekker achterover te leunen en zelf ook de warmte en heling van een reading en in dit geval tekening te ervaren. Hoewel ze niet had aangegeven wanneer ze precies aan de slag zou gaan, was de energie(shift) op haar werkmomenten voelbaar (dat hebben we achteraf even gecheckt namelijk).  – KARIN

Zie hier Karins blogbericht over het proces.

Kijk op mijn Instagram voor mijn portfolio:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user roosstokkel_zielstekeningen. Feed will not update.