De Gouden Spin

Ik schrijf met De Gouden Spin. Blogs en ebooks vanuit diepere lagen van collectief weten. Om te informeren, stimuleren en verdiepen.

De zwarte spin is mijn schaduw-krachtdier. Dat betekent dat ik bang kan zijn voor de kracht van de spin in mijzelf. Ze heeft vele kwaliteiten: lef, daadkracht, alwetendheid, het vermogen om verbanden te zien en aan draadjes te trekken. Een spin kan niet alleen acuut iets neerzetten met een stevige gronding van wel acht poten en scherpe kaken, maar heeft een heel onzichtbaar web achter de hand, waar ze op kan terugvallen. Van oudsher wordt de spin geassocieerd met verhalen vertellen. Ze kan ervaringen tot een groot web vol verbanden weven. Ze is met alles verbonden, ze kan van verre zien, met vele ogen in meerdere dimensies. Het web van een spin is een netwerk met knooppunten, net als ons eigen energiesysteem en de manier waarop we met elkaar verbonden zijn. Het donkere, ontkende daarin belichten is mijn passie. Dat doe ik op een heel directe manier met schrijven. Het zwarte van de spin wordt goud. Vandaar de naam: De Gouden Spin.

Hier vind je mijn schrijfsels: blogs en ebooks. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige ebooks? Stuur dan een mailtje naar contact@roosstokkel.com.