Workshop Karma Healing

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 19/05/2018 - 20/05/2018
11:00 am - 5:00 pm

Categorieën


Wil jij jezelf bevrijden?

Verlang je ernaar om oude zwaarte en herhalingen achter je te laten, en met een schone lei te beginnen? Maar weet je niet goed hoe je deze stap moet zetten? Deze tweedaagse workshop helpt je om je te bevrijden van onbewuste patronen. Onder elk onbewust patroon zit een stukje van jouw ziel dat in de schaduw is gesteld, en dat jij weer terug mag halen om tot heelheid te komen. Zo kun jij je unieke licht stralend laten schijnen. En kan je ziel vrijuit tot expressie komen!

“Wij staan als team van lichtwezens en aartsengelen voor jou klaar om je te helpen shiften in een gedragen omgeving. Onze liefdevolle aanwezigheid helpt jou om je karma te verlichten. Je hebt ver gereisd en mag nu, in dit leven, al jouw karmastukken loslaten. Jij mag weer thuiskomen in de vrede in je hart! En al jouw creatiepotentieel kan weer aangesproken worden om jouw unieke licht op aarde te manifesteren. Wees vrij en voel je welkom.”

– gechanneld vanuit de aartsengelen Metatron, Michael, Rafael, Gabriel en de opgestegen meesters Quan Yin en Jeshua. 

Wat is karma?

Karma is iets uit het verleden, maar belemmert je om NU bewust je hartverlangens te creëren. Karma is meegedragen lijden en meelijden. Door karma zijn er onbewuste drijfveren die impact maken op jouw realiteit. Dit trekt volgens de Wet van Aantrekking dingen aan die je als onwenselijk ervaart. Zie het als een wiel dat steeds op hetzelfde punt uitkomt en een soortgelijke situatie of relatie creëert als in het verleden. Karma heeft een liefdevolle intentie: het garandeert dat je deze onbewuste stukken weer in je licht zult zetten, omdat je ze keer op keer tegenkomt. Zo kun je werkelijk groeien en als ziel tot expressie komen op aarde. De liefdevolle intentie onder elk karmastuk (zelfbescherming of bescherming van de ander) bewustworden is de sleutel tot heling. Vergeving volgt. Als je je karma geheeld hebt, kun je op dat gebied in je leven weer moeiteloos verder stromen en tot pure expressie komen. En vervolgens kun je de intentie stellen om via bewustwording je lessen te leren, los van de zwaarte! Vanuit de vrije expressie van je ziel.

Tools

Onze focus keert steeds terug bij het laten ervaren en voelen. Wij willen graag dat jij zelf je innerlijke autoriteit gebruikt en de informatie en healing integreert op een manier die bij jou past, zodat het een blijvend effect kan hebben. Daarnaast doen we oefeningen en is er veel ruimte voor praktijk. Jij mag je werkelijk bevrijden van het karma en vervolgens ervaren hoe je jezelf in je bewustzijn kunt dragen. Zo kun je in lichtheid door het leven gaan. Je emoties en fysieke signalen kun je dan steeds weer terugleiden tot je hart. En je kunt de stappen gaan zetten om je leven werkelijk te leven zoals je het verlangt, nu vanuit vrijheid. We gebruiken:

  • Geleide meditaties,
  • Energetische Reading & Healing,
  • (Live) Channeling,
  • Het Enneagram met 9 egotyperingen,
  • Het Human Design Systeem met 9 energiechakra’s,
  • Merkabah-activaties,
  • De helende kracht van muziek en beeld.

Je hebt géén voorkennis nodig van Human Design of Enneagram! Wij vragen je geboortegegevens om een geboortechart te maken, deze kennis gebruiken we tijdens de workshop. 

Wie wij zijn

Tamara Sapulette opent portalen om rechtstreeks tot je zielsexpressie te komen en prikt door ego’s heen zodat alle details op hun plek vallen. Zij heeft een jarenlange weg afgelegd om alle laagjes af te pellen van wie zij echt is, en brengt nu haar ziel stralend tot expressie als aardse gids.

Roos Stokkel shift mensen tussen de dimensies. Zij geeft een heldere leidraad om te helen en je zielsexpressie praktisch te kunnen uitleven. Haar zachtaardige energie neemt je stapje voor stapje mee in transformatie, in vorm en woord afgestemd vanuit multidimensionale wijsheid.

Samen shiftend en doorprikkend brengen wij licht en liefde naar de aarde als een sterrenregen. In een workshop kun je deze gebundelde energie ervaren om diepgaand je leven te veranderen. We staan je bij om alles te Healen wat jou belemmert om jouw ziel tot expressie te brengen!

Workshopmateriaal

Speciaal passend bij deze workshop hebben wij ebooks geschreven. Roos’ ebook gaat over één van haar eigen ervaringen met Karmahealing. Erin staat beschreven hoe zij haar karmaheling heeft aangevlogen met de voortdurende steun en hulp van Tamara. Zo kun je alvast een inkijkje in onze wisselwerking krijgen. Dit ebook krijg je na aanmelding opgestuurd. Aan de hand van dit praktijkvoorbeeld is het veel gemakkelijker te begrijpen hoe dit bij jou in elkaar kan zitten! Het is belangrijk dat je dit voor aanvang van de workshop leest, zodat we ernaar kunnen refereren, en je een idee krijgt van wat karma wél en vooral níet is.

Datum: zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018
Locatie: Zwolle
Prijs: €300,-.
Dit mag ook in 2 termijnen van €165,- worden betaald. Erbij inbegrepen zit lunch en workshopmateriaal.
Tijd: 11 – 17 uur beide dagen.
Inbegrepen: lunch*, koffie en thee
*Dit is een bio, vegan, glutenvrije en volledig voedzame lunch! Heb je andere speciale wensen? Mail dan even voor overleg.

Aanmelden: Vul hieronder je gegevens in (inclusief telefoonnummer) om je aan te melden, je krijgt dan een automatische bevestiging en daarna de betaal-, adres- en overige gegevens. Aanmelden kan tot 8 mei. Zie hier de spelregels over reservering, betaling en annulering.

Heb je nog vragen? Twijfel je of deze workshop jou brengt wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op met contact@roosstokkel.com. 

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor deze workshop.