Krachtdier

Wil je weten wat je krachtdier is? 
In een geleide meditatie komen we er samen achter! 

Wat brengt een krachtdier in je leven?

Een krachtdier is een gids of spirituele begeleider. Het dier bij je voelen of visualiseren geeft kracht en begeleiding. Bovendien zegt het veel over je talenten en karakter om te weten welk dier jij zou zijn, als je in een dier zou veranderen! Dit brengt je in contact met je eigen essentie.

Geleide meditatie: Ik gids je in een visualisatie naar een ontmoeting met je krachtdier, zodat je zelf boodschappen kunt doorkrijgen. Kan via Skype of in mijn praktijk, zie sessies voor informatie en tarieven.

Wat is een krachtdier?

Krachtdierentekening

Krachtdieren zijn onderdeel van natuurreligies over de hele wereld. Vele oude culturen geloven dat de spirits van dieren bij mensen komen om ze te gidsen en helen. Ze worden bijvoorbeeld ‘spirit animals’ en ‘totem animals’ in de Indigious Cultures of ‘familiars’ in de Engelse hekserij genoemd. Het krachtdier is in feite de grotere Geest of spirit van het dier in kwestie, niet slechts één individueel dier, maar een overkoepelend bewustzijn. Elk dier heeft weer een ander ‘medicijn’ te brengen. Een egel is heel anders qua energie dan een tijger. Maar beide zijn ze even waardevol. Welk dier bij je past hangt af van je karakter. Sommige dieren dagen je uit om meer te laten zien aan de wereld, anderen geven je troost en verzachting. Of je een prooidier of roofdier hebt, is erg betekenisvol. De gewoontes van de dieren vertellen veel over het medicijn of perspectief dat ze in je leven kunnen brengen.

Zie voor meer informatie over tarieven en werkwijze op de pagina sessies.