Mayasana

Ik heal met Mayasana.

Mayasana is mijn zielsnaam en betekent ‘verblijvend in de Maya’. De Maya is in het Sanskriet de goddelijke illusie, het prachtige aardse leven dat wij als ziel beleven. En juist in dat aardse leven in jouw volledigheid je ziel, je Ik Ben, tot expressie brengen, daar is mijn Healing voor bedoeld!

Ik bied onderstaande diensten.

Neem contact op via contact@roosstokkel.com als je niet weet welke van de drie het beste bij je past, en ik stem me op je af. 

 

  •  Energetische Healing. Sessies om je energie weer te laten stromen. Ik stem me ter plekke af op je wens of vraag en er ontstaat een bad van helende energie. Kan vanuit alle spirituele hulpvragen of wensen omtrent energetische blokkades, relaties, fysieke klachten, werk. Doel is dat je uit je hoofd gaat en de energie gaat stromen zodat je zelf weer een volgende stap kunt zetten. In mijn praktijk.
  • Transformatie Healing. Diepgaande transformatie & zelfinzicht. Om vanuit je essentie te leven. Voor mensen die eerlijk naar zichzelf durven te kijken en diepgaand willen transformeren om dagelijks vanuit hun essentie te leven. Mentale helderheid en emotionele healing, verbonden met je spirituele essentie in het hier-en-nu van je fysieke lichaam. Ik trek alles uit de kast: Human Design, Enneagram, Nine Star Ki, Helende Reis & Wet van Aantrekking. Met afgestemde, praktische tools en healing, en regelmatig mailcontact. In mijn praktijk.
  • Reading op afstand. Kan vanuit alle spirituele hulpvragen of wensen omtrent bijv. energetische blokkades, relaties, fysieke klachten, werk. Ook een elementen-Reading (Nine Star Ki) en simpele Human Design Reading (strategie & innerlijke autoriteit en wat op dat moment je grootste thema’s/blokkades in je chart zijn). Vooral voor meer mentale helderheid, ondersteund met healing. Deze creatief gevormde, gechannelde Reading krijg je in een pdf toegemaild, of we hebben het erover via Skype.