Mayasana Healing

Hieronder een overzicht van mijn diensten.

Neem contact op via contact@roosstokkel.com als je niet weet welke het beste bij je past, en ik stem me op je af.  Gratis kennismakingssessie kan altijd!

Losse sessies. Om je energie weer te laten stromen. Ik stem me ter plekke af op je wens of vraag en er ontstaat een bad van helende energie. Kan vanuit alle spirituele hulpvragen of wensen omtrent energetische blokkades, relaties, fysieke klachten, werk. In mijn praktijk of via videochat.

Traject. Diepgaande transformatie & zelfinzicht. Om vanuit je essentie te leven. Voor mensen die eerlijk naar zichzelf durven te kijken en diepgaand willen transformeren om dagelijks vanuit hun essentie te leven. Met afgestemde, praktische tools en healing, en regelmatig mailcontact. In mijn praktijk of via videochat.

Reading via de mail. Inspiratie & een helende boodschap in je mailbox. Kan vanuit alle spirituele hulpvragen of wensen. Ondersteund met Healing op afstand. Deze creatief gevormde, gechannelde Reading krijg je in een pdf toegemaild.

Kaartlegging. Voor als je snel behoefte hebt aan helderheid. Dit komt in een prachtig ontworpen pdf met een persoonlijk afgestemde boodschap.

Ook bied ik specialisaties.
Grasduin hier rustig in, misschien is er wel iets dat je aanspreekt!

Maya in Sanskriet is het aardse leven dat wij als ziel beleven. Asana is ‘verblijvend in’ – juist daarin  volledig je ziel tot expressie brengen, daar is mijn Healing voor bedoeld!