Mayasana

Ik heal met Mayasana. Sessies in mijn praktijk of via Skype. Readings op afstand via de mail.

De Maya is in het Sanskriet het aardse leven dat wij als ziel beleven. En juist daarin jouw volledigheid je ziel tot expressie brengen, daar is mijn Healing voor bedoeld!

Ik bied onderstaande diensten.

Neem contact op via contact@roosstokkel.com als je niet weet welke het beste bij je past, en ik stem me op je af. 

  •  Losse sessies. Sessies om je energie weer te laten stromen. Ik stem me ter plekke af op je wens of vraag en er ontstaat een bad van helende energie. Kan vanuit alle spirituele hulpvragen of wensen omtrent energetische blokkades, relaties, fysieke klachten, werk. In mijn praktijk.
  • Trajecten. Diepgaande transformatie & zelfinzicht. Om vanuit je essentie te leven. Voor mensen die eerlijk naar zichzelf durven te kijken en diepgaand willen transformeren om dagelijks vanuit hun essentie te leven. Mentale helderheid en emotionele healing, verbonden met je spirituele essentie in het hier-en-nu van je fysieke lichaam. Ik trek alles uit de kast: Human Design, Enneagram, Nine Star Ki, Helende Reis & Wet van Aantrekking. Met afgestemde, praktische tools en healing, en regelmatig mailcontact. In mijn praktijk.
  • Via de mail. Inspiratie & een helende boodschap in je mailbox. Kan vanuit alle spirituele hulpvragen of wensen omtrent bijv. energetische blokkades, relaties, fysieke klachten, werk. Ondersteund met healing op afstand. Deze creatief gevormde, gechannelde Reading krijg je in een pdf toegemaild.

Ook bied ik extra diensten, zoals een traject om met je dromen te werken, je krachtdier ontdekken, je spirituele gaven als kind herontdekken, en inzicht te krijgen in je creatieve flow.