Cadeaupakket

Wil je jezelf eens laten verwennen?
Met een speciaal op jou afgestemd magisch cadeau?

Ik stel een pakket (doosje) voor je samen met:

  • een krachtbuideltje,
  • een unieke energietekening op een postkaart,
  • en een uitgeschreven Reading.

Ik gebruik hierbij de eeuwenoude overleveringen van volksmagie: kruidenkennis, kristallen, collectieve symboliek en uitgeschreven boodschappen uit de zielswereld. Het pakket heeft een sterke energetische lading en een helende werking! Voor als je een Reading wilt maar ook behoefte hebt aan iets tastbaars wat je bij je kan houden.

In het krachtbuideltje zit sowieso een geladen kristalletje, gedroogde kruiden (vaak uit eigen tuin) en extra voorwerpen die ik vind of maak. Dit kan een flesje kruidenolie zijn, zaden, schelpen, beschilderde stenen en nog veel meer. De geur, kleur en vorm dragen allemaal bij aan de energie. Ik ga voor je op een speciale meditatieve wandeling, snuffel in kringloopwinkels of loop op andere synchronistische manieren tegen krachtvoorwerpen aan. Deze worden energetisch en fysiek gereinigd. Het krachtbuideltje wordt door de magie van de voorwerpen zelf én mijn energiewerk geladen. Je kunt dit krachtbuideltje bijv. in je tas doen of naast je bed leggen. Je kunt er ook voorwerpen uit halen en weer in doen (kruiden of andere voorwerpen kunnen dan wel verbrokkelen) als je ze wilt gebruiken.

De energietekening is vaak abstract maar kan ook een symbool bevatten. Hij heeft kleuren met een op dat moment helende uitwerking voor jou, in een vorm die deze helende energie kanaliseert. Je kunt deze kaart beschouwen als een persoonlijk voor jou geschilderde ‘Orakelkaart’ met een zelfde soort duiding erbij. Een simpele Zielstekening, in het klein! Energie zichtbaar gemaakt met aquarel.

In de Reading wordt de betekenis van alles uitgelegd. Alle symboliek en voorwerpen worden geduid  en je krijgt helende boodschappen vanuit je gidsenteam. Dit is hetzelfde als in mijn Reading via mail, maar dan gaat het over de inhoud van het pakket en waarom dit voor jou specifiek een helende werking heeft.

Eventueel worden er bepaalde elementen uit het pakket vervangen door iets anders van gelijke waarde, als dit intuïtief zo voelt. Het is immers een persoonlijk afgestemd geheel, en als ik het gevoel heb dat je aan iets anders behoefte hebt, dan maak ik dat zo! 

Tarief

€150,- incl. verzendkosten & btw.

Je krijgt het in gerecyclede verpakkingsmaterialen waar ik een creatieve draai aan geef, en je pakt het uit als een cadeautje!

Wanneer?

Door het intuïtieve van het proces geef ik in de mail een tijdsindicatie, maar geen harde deadline.

Als cadeau voor iemand anders?

Wat een leuk idee! Ik maak het graag en neem daarin eventueel jouw persoonlijke wensen mee voor die persoon. Let wel: een uitgeschreven, afgestemde Reading kan diep gaan en van alles aanraken. Aangezien ik hier niet zonder iemands bewuste toestemming een relatie mee aan mag gaan (hoe goed jouw relatie met die persoon ook is), mag je hem of haar eerst inlichten en om toestemming vragen! Daarbij hoef je niet eens de hele verrassing weg te geven. Je kunt bijvoorbeeld vragen: mag een Healer op jou invoelen als onderdeel van mijn cadeau voor jou? Of: vind je het goed als iemand een afgestemd cadeau voor jou maakt en zich met jouw energie verbindt? Zo houden we het proces samen transparant! Ik vraag je dan om de naam van die persoon en misschien nog een foto. Ik heb minstens een maand nodig voor dit proces, dus wees op tijd als je het voor een verjaardag wilt geven!

Ja, ik wil het Cadeaupakket!

Leuk! Met veel plezier stel ik het voor je samen. Stuur een mailtje naar contact@roosstokkel.com !

Voor voorbeelden, zie mijn Instagramaccount.