Energetische Healing

Dit is de krachtige, eenvoudige vorm van Healing en Reading. Ik stem me af op je energieveld en gebruik geleide meditatie om je met jouw innerlijke delen in verbinding te brengen. Intuïtief pas ik hierbij aanraking toe (op chakrapunten, voeten & schouders), en werk met mijn handen in je energieveld.

Verlang jij er ook naar om je energie weer voluit voor jezelf te laten stromen?
Wil je inzicht in jouw reactie op de wereld om je heen?
Heb je het nodig om eens goed voor jezelf te zorgen? 

Energetische Healing kan meer innerlijke rust en helderheid geven. Je energie wordt opgeladen en kunt weer een nieuwe stap zetten. Ook geeft de Reading inzicht in je patronen.

Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan? 
Voel je je niet energiek genoeg?
Begrijp je niet waarom je je slecht voelt? 

Healing is het integreren van delen in ons die liefde nodig hebben. Blokkades in ons leven komen voort uit blokkades in ons energieveld. Die te helen, zorgt ervoor dat je met nieuwe energie je leven tegemoet kan treden. Als jij weer in je centrum bent, kun je er beter met alles omgaan!

Je mag ervaren hoe het is om weer bij jezelf te komen.

Ik gebruik mijn technieken van Healing, Reading & Leading in deze sessies. Ik tune in op jouw vraag of wens. Ik geef je een Reading, zodat de sessie inzicht en verheldering oplevert. Ik heal je energieveld en chakra’s met mijn handen, en via mijn hart transformeer ik de energie tijdens de sessie. Ook gebruik ik geleide meditatie en visualisatie waarmee je conflicterende delen in jezelf kunt integreren, en kunt plaatsen waar je patronen vandaan komen.

Waar kan ik je mee helpen?

 • Hooggevoeligheid,
 • Terugkerende patronen en emotionele klachten,
 • Bij jezelf blijven,
 • Weinig energie hebben,
 • Levensvragen en keuzes,
 • Relaties,
 • De betekenis achter fysieke kwalen,
 • Het contact met je intuïtie en gidsen,
 • Droomwerk,
 • Krachtdieren of andere helpers in je leven uitnodigen,
 • Paranormale gaven uit je kindertijd herontdekken
 • …en nog veel meer!

Ik begeleid de energie in jou die zelf tot heling komt! Het doel is dat jij weer lekker in je vel komt te zitten en een nieuwe stap kunt zetten – of misschien juist wel even een stapje terug, om met nieuwe helderheid te reflecteren op jezelf en je leven. Graag ondersteun ik liefdevol jouw healingsproces. Ik maak contact met jouw essentie en geef indien nodig de boodschappen van je gidsen door.

Hoe verloopt een sessie?

Zowel via Skype als in mijn praktijk aan huis start ik eerst met een korte kennismaking, waarbij we de kern van je hulpvraag en wens vinden, of de meest belangrijke op dat moment. Je kunt ook komen zonder specifieke vraag, dan tunen we in het moment in op je energieveld om te kijken wat er naar voren komt. Ik vraag ook altijd wat je ervaring is met Healing en geef uitleg over mijn methode. Dan komt er een Reading waarin ik een symbolisch beeld deel over je thema. Of we doen een geleide meditatie waarin we gaan invoelen op de blokkade die naar voren komt. Aan het einde geef ik je een praktische stap mee en vatten we de essentie van de sessie nog eens samen. Ik zorg ervoor dat je weer gegrond en met een goed gevoel naar huis kunt gaan.

Tarieven:

€96,- incl. btw voor een sessie van 1,5 tot 2 uur. De sessie kan iets uitlopen, dus maak zo’n 3 uur vrij, dan zit je altijd goed.

Locatie:

Een sessie vindt plaats in mijn praktijk aan huis in Zwolle of via Skype. Via Skype zorg je ervoor dat je in een rustige, comfortabele omgeving zit waarin je niet wordt gestoord.

Afspraak maken:

contact@roosstokkel.com

Heb je nog vragen? Benieuwd of ik jou kan helpen? Mail vrijblijvend voor advies.

Wil je weten of dit bij je past?

Hier mijn persoonlijke uitleg over mijn eigen ervaringen met Healing, zodat je een beeld krijgt van hoe ik dit doe en wat ik kan bieden. Ik ben hooggevoelig en voelde me vaak een speelbal van mijn omgeving. Ik was leeggezogen na gesprekken, kon niet goed bij mezelf blijven, en was snel overprikkeld. Bovendien leefde ik een leven dat niet bij me paste, maar eerder aangepast was aan de verwachtingen. Ik begreep niet waarom ik zo snel in mijn energie omlaag ging. Ik kon niet werkelijk contact maken met de mensen om me heen, omdat ik me had afgesloten. Ik kon niet anders, want de wereld kwam zo hard bij me binnen! Uiteindelijk liep ik vast in vermoeidheidsklachten en fysieke overgevoeligheid in de vorm van eczeem. Dat ik hooggevoelig was, was een enorm waardevol puzzelstuk. Dit heeft mij de werking van energie laten begrijpen: hoe mijn aura werkt, wat er gebeurt in de uitwisseling tussen mij en andere mensen, en waarom ik zo sterk reageerde op bepaalde prikkels. Ik leerde mijn eigen gevoeligheid te omarmen in plaats van me te verharden. Dit deed ik door te helen. In mijn opleiding tot Healer, Reader en Lichtwerker heb ik mijn energiesysteem leren kennen en mijn aura weer heel gemaakt. Zo kon mijn energie eindelijk gaan stromen in mijn voordeel. In contact met andere mensen kon ik nu bij mezelf blijven door goed te voelen wat de uitwisseling met me deed. Daardoor kon ik de kern van mijn blokkades steeds weer vinden. Eindelijk kon ik mezelf uitdrukken zoals ik werkelijk was! In compleetheid, zonder dat ik iets van mijn energie moest inleveren.