Energetische Healing

Healing en Reading gecombineerd. Ik stem me af op je energieveld voor inzicht in je situatie en gebruik geleide meditatie om je met jouw innerlijke delen in verbinding te brengen. Intuïtief pas ik hierbij aanraking toe (op chakrapunten, voeten & schouders), en werk met mijn handen in je energieveld.

Verlang jij er ook naar om je energie weer voluit voor jezelf te laten stromen?
Wil je inzicht in jouw reactie op de wereld om je heen?
Heb je het nodig om eens goed voor jezelf te zorgen? 

Energetische Healing kan meer innerlijke rust en helderheid geven. Je energie wordt opgeladen en kunt weer een nieuwe stap zetten. Ook geeft de Reading inzicht in je patronen.

Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan? 
Voel je je niet energiek genoeg?
Begrijp je niet waarom je je slecht voelt? 

Healing is het integreren van delen in ons die liefde nodig hebben. Blokkades in ons leven komen voort uit blokkades in ons energieveld. Die te helen, zorgt ervoor dat je met nieuwe energie je leven tegemoet kan treden. Als jij weer in je centrum bent, kun je er beter met alles omgaan!

Je mag ervaren hoe het is om weer bij jezelf te komen.

Ik gebruik mijn technieken van Healing, Reading & Leading in deze sessies. Ik tune in op jouw vraag of wens. Ik geef je een Reading, zodat de sessie inzicht en verheldering oplevert. Ik heal je energieveld en chakra’s met mijn handen, en via mijn hart transformeer ik de energie tijdens de sessie. Ook gebruik ik geleide meditatie en visualisatie waarmee je conflicterende delen in jezelf kunt integreren, en kunt plaatsen waar je patronen vandaan komen.

Waar kan ik je mee helpen?

 • Hooggevoeligheid,
 • Terugkerende patronen en emotionele klachten,
 • Bij jezelf blijven,
 • Weinig energie hebben,
 • Levensvragen en keuzes,
 • Relaties,
 • De betekenis achter fysieke kwalen,
 • Het contact met je intuïtie en gidsen,
 • Droomwerk,
 • Krachtdieren of andere helpers in je leven uitnodigen,
 • Paranormale gaven uit je kindertijd herontdekken
 • …en nog veel meer!

Ik begeleid de energie in jou die zelf tot heling komt! Het doel is dat jij weer lekker in je vel komt te zitten en een nieuwe stap kunt zetten – of misschien juist wel even een stapje terug, om met nieuwe helderheid te reflecteren op jezelf en je leven. Ik maak contact met jouw essentie en geef indien nodig de boodschappen van je gidsen door.

Hoe verloopt een sessie?

Zowel via Skype als in mijn praktijk aan huis start ik eerst met een korte kennismaking, waarbij we de kern van je hulpvraag en wens vinden. Je kunt ook komen zonder specifieke vraag, dan tunen we in het moment in op je energieveld om te kijken wat er naar voren komt. Ik vraag ook altijd wat je ervaring is met Healing en geef uitleg over mijn methode. Dan komt er een Reading waarin ik een symbolisch beeld deel over je thema. Of we doen een geleide meditatie waarin we gaan invoelen op de blokkade die naar voren komt. Je verschillende innerlijke stemmen kunnen aan bod komen. Aan het einde geef ik je een praktisch handvat mee en vatten we de essentie van de sessie nog eens samen. Ik zorg ervoor dat je weer gegrond naar huis kunt gaan.

Tarieven:

€96,- incl. btw voor een sessie van 1,5 tot 2 uur. De sessie kan iets uitlopen, dus maak zo’n 3 uur vrij, dan zit je altijd goed.

Locatie:

Een sessie vindt plaats in mijn praktijk aan huis in Zwolle of via Skype. Via Skype mag je ervoor zorgen dat je in een rustige, comfortabele omgeving zit waarin je niet wordt gestoord: neem lekker de tijd voor jezelf!

Afspraak maken:

contact@roosstokkel.com

Heb je nog vragen? Benieuwd of ik jou kan helpen? Mail vrijblijvend voor advies.