Kaartlegging

Wil je snel inzicht in een situatie?
Een boodschap van steun en liefde?

Een kaartlegging is ideaal om met nieuwe inspiratie naar je leven te kunnen kijken!

Wat? Je krijgt een hoofdkaart uit het Mystic Moments Oracle (met vertaling) met een bonuskaart uit intuïtief uitgekozen andere orakels* en een engelenkaartje. Je krijgt een mooi ontworpen pdf met een foto van de kaartlegging. Daar zitten drie kaarten in, tenzij er meer nodig zijn. Ook krijg je een afgestemde, persoonlijke boodschap in de duiding van de kaarten.

Hoe? Stuur me een mailtje naar contact@roosstokkel.com met je vraag helder verwoord. Ik neem maximaal een dag later contact met je op.

Wanneer? Binnen een paar dagen na je aanvraag krijg je de kaartlegging in je mailbox.

Hoe veel? €25,-

*Bijv. Weg van de Ziel, Engelkaarten, het Elfenorakel, Rider Waite Tarot. 

Testimonials

“Prachtige vormgeving, heldere korte maar heel effectieve duiding. Bemoedigen, licht maken en geven, in een paar woorden raak getroffen.” – Wilma

“Ik volg Roos al een tijdje op instagram met het idee om een keer contact met haar op te nemen want ik vind het mooi en interessant wat ze allemaal doet. Toen er een Black Friday kaartlegging aanbieding van haar voorbij kwam was dat moment aangebroken. Ik besloot om te reageren. Na het stellen van een duidelijke vraag kreeg ik een duidelijk antwoord en ook nog eens helder bij elkaar gezet op papier inclusief een mooie foto van de legging. Het antwoord dat ik kreeg was tevens een bevestiging van iets dat voor mijn gevoel helemaal klopte en resoneerde met mij en de plek waar ik stond.

Waar ikzelf moeilijk een vinger op kon leggen werd even kernachtig onder woorden gebracht door Roos. Hierdoor is mij wel duidelijk geworden waar ik op korte termijn precies aan mag gaan werken. Dit geeft me net het ene duwtje in de rug dat ik nodig heb om ergens serieus werk van te maken. Ik ben haar dankbaar voor het mogelijk maken van deze laagdrempelige mooie ervaring!” – Bianca