Reading op afstand

Ik bied Reading & channeling per email. Hierbij maak ik contact met je energieveld in reactie op je vraag. Ik duid de kleuren, bewegingen, blokkades en thema’s in je energie. Ik beschrijf in een pdf-document de boodschappen die hierbij doorkwamen. Een creatieve mengeling van Reading en Channeling.

Soms zit er ook een verhelderende oefening voor je in, of een (uitgeschreven) geleide meditatie.

Ik kan helpen met relaties, levensvragen, keuzes, een diepere betekenis achter fysieke klachten en allerlei andere dingen waar je mee rond kan lopen en een spirituele kijk op wenst. Als je specifiek wilt intunen op één soort Reading, vermeld dat bij je aanvraag. 

Over channeling:

“Je mag thuiskomen bij jezelf. In onze liefdevolle woorden schijnt zoveel meer door aan liefde en licht dat jij mag ontvangen, dan de woorden lijken uit te drukken. De helende kracht van een channeling is dat hij een luikje opent om deze energieën door te laten. In de woorden zijn boodschappen verweven die rechtstreeks tot je hart spreken. Voel je vrij en wees welkom om je te openen.”
– Aartsengel Rafael.

  • Heel geschikt als Reading op afstand zijn Nine Star Ki Readings over hoe de cyclus van elementen bij jou verloopt, zodat je meer flow kunt ervaren. Kijk hier voor meer informatie.

Bij grotere of gecompliceerde vragen kan het zijn dat er meer Readings nodig zijn: dit overleg ik natuurlijk van te voren met je.

Hoe: Via de mail krijg je de afgestemde Reading toegestuurd in een pdf-document.

Wanneer: In de week na je aanvraag.

Prijs: €75,-

Mail je aanvraag naar contact@roosstokkel.com.