Reading op afstand

 

Ik bied Reading & channeling per email of via Skype. Hierbij maak ik contact met je energieveld in reactie op je hulpvraag. Ik duid de kleuren, bewegingen, blokkades en thema’s in je energie. Ik beschrijf in een pdf-document de boodschappen die hieruit doorkwamen van je gidsenteam & aanwezige lichtwezens. Een intuïtieve, creatieve mengeling van Reading en Channeling waarbij ik al mijn zintuigen inzet.

Dit bestaat uit een helende reis, waarbij ik verslag doe van de lagen van emoties die ik tegenkwam, Reading met symbolische beelden die ik beschrijf en duid, en channeling. Over channeling:

 

“Je mag thuiskomen bij jezelf. In onze liefdevolle woorden schijnt zoveel meer door aan liefde en licht dat jij mag ontvangen, dan de woorden lijken uit te drukken. De helende kracht van een channeling is dat hij een luikje opent om deze energieën door te laten. In de woorden zijn boodschappen verweven die rechtstreeks tot je hart spreken. Voel je vrij en wees welkom om je te openen.”
– Aartsengel Rafael.

Als je voor het geschreven bestand kiest: soms zit er ook een verhelderende oefening voor je in, of een (uitgeschreven) geleide meditatie. In een gedetailleerde tekst stem ik me af op jouw hulpvraag en krijgt je antwoord in een dynamische vorm.
Tijdens het Skypegesprek doen we deze (eventuele) geleide meditatie ter plekke.

Ik kan helpen met relaties, levensvragen, keuzes, een diepere betekenis achter fysieke klachten en allerlei andere dingen waar je mee rond kan lopen en een spirituele kijk op wenst. In samenkomst met je Hogere Zelf geef ik door, zie ik en voel ik wat er geheeld mag worden. Hierbij gebruik ik intuïtief verschillende tools zoals Human Design, Nine Star Ki, Enneagram, channeling en Helende Reis, indien nodig.

Als je specifiek wilt intunen op één soort Reading, vermeld dat bij je aanvraag. Ik bied bijvoorbeeld:

  • Krachtdier Reading. Met een channeling met de boodschap van je krachtdier, of afgestemde geleide meditatie om hier contact mee te maken.
  • Nine Star Ki Readings over hoe de cyclus van elementen bij jou verloopt, zodat je meer flow kunt ervaren. Kijk hier voor meer informatie.
  • Human Design Reading waarbij je inzicht krijgt in hoe je strategie en innerlijke autoriteit werkt.

Op elke vraag kan ik intunen, dus schroom niet om iets specifieks aan te kaarten! Als je het me hebt zien delen op social media, kan ik het zeker Readen.

Bij de meer gecompliceerde vragen kan het zijn dat er twee Readings nodig zijn (twee aparte documenten) of zelfs meer: dit overleg ik natuurlijk met je!

Optie 1: Via de mail krijg je de afgestemde Reading toegestuurd in een pdf-document.
Optie 2: Live-Reading via Skype.

Wanneer: In de week na je aanvraag.

Prijs: €75,- (€50,- voor vervolg-Readings)

Mail je aanvraag naar contact@roosstokkel.com.