Reading & channeling op afstand

Ik bied Reading & channeling per email. Hierbij maak ik contact met je energieveld in reactie op je hulpvraag. Ik duid de kleuren, bewegingen, blokkades en thema’s in je energie. Ik beschrijf in een pdf-document de boodschappen die hieruit doorkwamen van je gidsenteam & aanwezige lichtwezens. Een intuïtieve, creatieve mengeling van Reading en Channeling waarbij ik al mijn zintuigen inzet.

Dit bestaat uit een helende reis, waarbij ik verslag doe van de lagen van emoties die ik tegenkwam, Reading met symbolische beelden die ik beschrijf en duid, en channeling. Over channeling:

 

“Je mag thuiskomen bij jezelf. In onze liefdevolle woorden schijnt zoveel meer door aan liefde en licht dat jij mag ontvangen, dan de woorden lijken uit te drukken. De helende kracht van een channeling is dat hij een luikje opent om deze energieën door te laten. In de woorden zijn boodschappen verweven die rechtstreeks tot je hart spreken. Voel je vrij en wees welkom om je te openen.”
– Aartsengel Rafael.

Ik gebruik mijn helderziendheid, helderwetendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid. In een gedetailleerde tekst stem ik me af op jouw hulpvraag en krijgt je antwoord een dynamische vorm die leest als een verhaal.

Ik kan helpen met relaties, levensvragen, keuzes, een diepere betekenis achter fysieke klachten en allerlei andere dingen waar je mee rond kan lopen en een spirituele kijk op wenst. In samenkomst met je Hogere Zelf geef ik door, zie ik en voel ik wat er geheeld mag worden.

Hoe: Via de mail krijg je de afgestemde Reading toegestuurd in een pdf-document.
Wanneer: In de week na je aanvraag.
Prijs: €75,-

Mail je aanvraag naar contact@roosstokkel.com.