Krachtdier

Witte stier: zuiverheid en gronding

In een Reading tune ik in op je krachtdier. Of ik geleid je zelf in meditatie naar je krachtdier.

Reading: In het Skype-gesprek of pdf-bestand ga ik uitgebreid in op het dier dat ik bij je zie, en channel ik de boodschappen die doorkomen. Soms kan er meer dan één dier naar voren komen, of een schaduwdier en een lichtdier.

Geleide meditatie: Via Skype gids ik je in een visualisatie naar een ontmoeting met je krachtdier, zodat je zelf boodschappen kunt doorkrijgen. Kan ook in mijn praktijk, zie energetische healing voor informatie en tarieven.

Wat is een krachtdier?

Krachtdieren zijn onderdeel van natuurreligies over de hele wereld. Vele oude culturen geloven dat de spirits van dieren bij mensen komen om ze te gidsen en helen. Het krachtdier is in feite de grotere Geest of spirit van het dier in kwestie, niet slechts één individueel dier, maar een overkoepelend bewustzijn. Elk dier heeft weer een ander ‘medicijn’ te brengen. Een egel is heel anders qua energie dan een tijger. Maar beide zijn ze even waardevol. Welk dier bij je past hangt af van je karakter. Sommige krachtdieren dagen je uit om meer te laten zien aan de wereld, anderen geven je troost en verzachting. Of je een prooidier of roofdier hebt, is dus erg betekenisvol. De gewoontes van de dieren vertellen veel over het medicijn of perspectief dat ze in je leven kunnen brengen.

Eekhoorn: intuïtief kostbare ervaringen verzamelen

In de Reading kan het zijn dat ik contact maak met je krachtdier en dit voor je channel, of een geleide meditatie voor je uitschrijf om het krachtdier zelf te ontmoeten. Dit kan je zelf aangeven of ik voel in welke van de twee het meest helend is. In beide gevallen is het helemaal afgestemd op jou.

Zie voor meer informatie over de tarieven en aanvraag op de pagina Reading op afstand.

Als je een krachtdier-tekening wilt, kijk dan bij Nabeelden om er eentje aan te vragen.