Transformatie Healing

Voor diepgaande transformatie zodat je vanuit je essentie kunt leven. Met deze unieke Healingvorm geef ik je in negen energiecentra handvatten en transformaties mee, gebaseerd op oeroude wijsheid en revolutionaire studies, zodat jij je leven grondig kunt veranderen!

Wil je weten wat dit voor jou kan betekenen? Ik heb lang gezocht naar alle puzzelstukjes om mezelf te begrijpen. Door mijn eigen verhaal te vertellen wil ik graag inzicht geven in deze vorm van Healing. Hier kun je meer over lezen op de pagina Over Mij. Daarin vertel ik hoe ik mijn leven heb veranderd en vanuit mijn essentie ben gaan leven.

Wil jij leven vanuit je essentie?

Verlang jij ernaar om jezelf te bevrijden van oude lading?
Zoek jij naar transformerende, praktische kennis van jouw energiesysteem?
Wil je inzicht over de werking van je ego, emoties, innerlijke autoriteit en hartkompas?
Wil jij je zielsmissie groots naar de aarde laten komen?

Maar…

Loop je er steeds tegenaan dat je gesaboteerd wordt door oude patronen? 
Begrijp je niet waarom je niet kunt bereiken wat je wenst?
Komt je energie vaak weer tot stilstand in plaats van door te stromen?

Met Mayasana Transformatie Healing bied ik je antwoorden die zijn afgestemd op jou. Mayasana betekent ‘verblijvend in de Maya’ – waarbij de Maya ons prachtige aardse leven is. En juist in dat aardse leven in jouw volledigheid je ziel tot expressie brengen, daar is mijn Healing voor bedoeld.

Ik Heal vanuit alle 9 energiecentra, Chinese elementen en egotypen, waarbij:

  • je essentie in je aardse blauwdruk zichtbaar wordt,
  • ego-patronen bewust worden gemaakt,
  • dieperliggende patronen in het emotionele lichaam worden geheeld.

Je unieke essentie kan zo gegrond en onbelemmerd gemanifesteerd worden in je leven.

Mijn Human Design chart

Authenticiteit is het sleutelwoord. Ik combineer Healing, Human Design, Nine Star Ki, Enneagram, Helende Reis, geleide meditatie en emotionele healing. Tezamen geeft dit een helende reis naar het leven van jouw essentie. Er kunnen nogal wat overtuigingen en mythes rondom jouw eigen unieke waarheid heen hangen. Ik help je de sluiers weg te trekken. Ik geef daarbij liefdevolle aandacht aan de schaduwstukken. Niet alleen jouw schaduw is uniek, ook jouw licht is uniek. Samen maken ze jou authentiek. Jij bent de expert van jouw eigen ziel: ik spiegel je met mijn methode jouw licht terug. Verloren zielsdelen vinden hun weg weer terug naar jouw heelheid. In liefdevolle aanwezigheid geef ik hier de ruimte aan die jij nodig hebt.

Ik gebruik vier stappen of elementen:

  1. Kennis over jouw unieke blauwdruk: Human Design Reading. Ik maak een geboortechart, waarin de energiestroom in je negen energiecentra zichtbaar wordt. Deze kennis deel ik afgestemd op je hulpvraag of wens: ik overlaad je niet met informatie, maar zorg ervoor dat alles direct kan landen en geïntegreerd wordt. Alles wat in deze Reading aangeraakt wordt, krijgt de ruimte om te helen. Ook maken we contact met je essentie, je geheelde zelf, in een krachtige geleide meditatie.
  2. Inzicht in je ego-patronen: de negen egovormen van Enneagram, het niet-zelf vanuit de negen Human Design-centra. Welke mechanismen heb jij om je pijn te beschermen, en in welk gedrag wordt dit zichtbaar? Ik laat zien hoe je ego werkt, zodat je de onderliggende, liefdevolle intentie kunt terughalen in je bewustzijn.
  3. Emotionele healing: voor de dieperliggende lading onder de (inmiddels bewust gemaakte) egopatronen. Waarom nemen uitgerekend die onbewuste ego-patronen het van je over en slaag je er niet in om jezelf uit te drukken zoals je wilt? Dit ligt aan emoties uit het verleden die je onbewust belemmeren. Deze sessie gaat diep en gevoelsmatig, hier kun je echt thuiskomen in jezelf.
  4. Zielsmissie leven: Bevrijd van oude ladingen intunen op jouw zielsmissie! Hoe daarbij om te gaan met emoties & fysieke signalen en hoe je hartkompas te gebruiken? Met Nine Star Ki om de flow van elementen in je creatiecyclus te verhelderen. Ik help je in je nulpunt te komen om je zielsmissie concreet in het hier en nu uit te drukken in vol bewustzijn.

Deze stappen kunnen we zo vaak herhalen als nodig is. Ze kunnen allemaal zo diep gaan als jij zelf wilt. Alles gaat in afstemming! Het belangrijkste in al deze kennis/methodiek is jouw Healing, jouw tempo en jouw behoefte. De vorm of volgorde waarin de Healing tot expressie komt, verschilt daardoor afhankelijk van jouw wensen.

Deze Healing is niet voor iedereen. Als je werkelijk klaar bent om jezelf eerlijk aan te kijken en vanuit authenticiteit te leven, kan ik je helpen een diepgaande shift te maken. De keuze is aan jou: wil jij jezelf bevrijden van alle laagjes die om je heen zitten? Dan help ik je graag om bewustzijn over jezelf te vergaren, je eigen kaart en kompas te gebruiken en je ziel tot expressie te laten komen!

“Roos geeft hele fijne en verhelderende readings. Ze heeft me enorm veel geholpen om inzicht te krijgen in mijzelf via het Human Design. Het bijzondere van een sessie met Roos vind ik dat zij zo’n krachtige spiegel is. Door bij haar aanwezig te zijn kon ik alleen al sterk groeien in mijn bewustzijn en alle inzichten die daar nog bij kwamen vulden dat alleen maar nog “kloppender” aan. En nu deelt ze haar talenten met de wereld, dus als jij meer inzicht wil krijgen in jezelf kan ik Roos echt aanraden!” – Tamara

Tarieven:

€150,- incl. btw voor een losse sessie van 1,5 tot 2 uur. (Vervolgsessies zijn €120,-)

Dit is een investering in jouw keuze voor verandering. Je verantwoordelijkheid voor je healingsproces nemen betekent dat je klaar bent om je essentie te leven! Op voorhand heb ik jouw Human Design chart grondig bestudeerd en tijdens de sessie zelf doe ik energetisch werk. Je kunt een losse sessie doen om al veel diepgang en verandering te bereiken. Er zijn wellicht meerdere sessies nodig om alle stappen volledig door te lopen. Ik stem me hierop af; jij bepaalt het tempo en de vervolgafspraken.

€450,- incl. btw voor een coachingtraject van vier sessies van 1,5 tot 2 uur.

In dit traject gaan wij in vier sessies door alle stappen heen om je te helen, jouw innerlijke kompas en energiesysteem in kaart te brengen en je te bevrijden van alles dat jouw authenticiteit in de weg staat. Ik geef je de tools mee om dit bewustzijn te dragen zodat je vrijuit vanuit je hart kunt leven.

Ook na een traject kunnen we nog besluiten om meer vervolgsessies (€120,-) in te plannen, als je behoefte hebt aan verdieping.

“Afgelopen maand heb ik bij Roos het verdiepende traject mogen volgen. Ik ben zelf hoog gevoelig en liep tegen onzekerheden aan. Roos heeft mij hierbij op een hele mooie en rustige wijze geholpen, waarbij ze precies aanvoelde waar ik behoefte aan had. Daarnaast gebruikt ze passende tools waardoor ik steeds meer inzicht kreeg in hetgeen zich afspeelt en waarom. Ze neemt de tijd voor je en staat open voor vragen zodat ze hier tijdens de sessies extra aandacht aan kan besteden.

Het hele traject was voor mij als een hele mooie reis die ik nooit had willen missen. Het heeft mij een rijker en heler mens gemaakt. Ik ben heel dankbaar wat Roos voor mij heeft betekent.
Wat je ‘probleem’ ook is, Roos weet/voelt precies hoe ze jou het beste kan helpen bij het ‘terugvinden’ van jezelf, zodat je kan gaan leven als je puurste zelf.”  – Iris

Locatie:

Een sessie vindt plaats in mijn praktijk aan huis in Zwolle.

Afspraak maken:

contact@roosstokkel.com

Vragen? Benieuwd of ik je kan helpen? Mail vrijblijvend voor advies!