Reading & Healingsessies

Hoe kan je meer vanuit je essentie leven?  

Met een Healingsessie krijg je Healing én Reading. Zodat je weer een stap verder kunt.

Ik stem me ter plekke af op je vraag en voel in op je energieveld. Er ontstaat een bad van helende energie. Hierbij krijg je Reading voor inzicht in je situatie en geleide meditatie om met jouw innerlijke wijsheid in verbinding te komen. Intuïtief pas ik hierbij helende aanraking toe op chakrapunten, voeten & schouders.

Verlang jij er ook naar om je energie weer voluit voor jezelf te laten stromen?
Wil je inzicht in jouw reactie op de wereld om je heen?
Heb je het nodig om eens goed voor jezelf te zorgen? 

Een sessie kan meer innerlijke rust en helderheid geven. Ook geeft het inzicht in je patronen.

Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan? 
Voel je je niet energiek genoeg?
Begrijp je niet waarom je je slecht voelt? 

Healing is het integreren van delen in ons die liefde nodig hebben. Blokkades in ons leven komen voort uit blokkades in ons energieveld. Die te helen, zorgt ervoor dat je met nieuwe energie je leven tegemoet kan treden. Als jij weer in je centrum bent, kun je er beter met alles omgaan!

Je mag ervaren hoe het is om weer bij jezelf te komen.

Waar kan ik je mee helpen?

 • Hooggevoeligheid,
 • Terugkerende patronen en emotionele klachten,
 • Moeilijk bij jezelf blijven,
 • Weinig energie hebben,
 • Levensvragen en keuzes,
 • Relaties,
 • De betekenis achter fysieke kwalen,
 • Het contact met je intuïtie en gidsen,
 • Droomwerk,
 • Krachtdieren of andere helpers in je leven uitnodigen,
 • Paranormale gaven uit je kindertijd herontdekken
 • …en nog veel meer!

Ik begeleid de energie in jou die zelf tot heling komt! Het doel is dat jij weer lekker in je vel komt te zitten en een nieuwe stap kunt zetten – of misschien juist wel even een stapje terug, om met nieuwe helderheid te reflecteren op jezelf en je leven. We maken contact met jouw essentie en ik geef indien nodig de boodschappen van je gidsen door.

Ook gebruik ik intuïtief tools als: Human Design (dan vraag ik van te voren om je geboortegegevens), The Completion Process, Voice Dialogue en aanvullende modules zoals Astrologie, Nine Star Ki en Enneagram. Je krijgt een afgestemde oefening, tool of praktische stap om de energie van de sessie te integreren in je dagelijks leven.

Hoe verloopt een sessie?

Zowel via Skype/Zoom als in mijn praktijk aan huis start ik eerst met een korte kennismaking, waarbij we de kern van je hulpvraag en wens vinden. Ik vraag ook altijd wat je ervaring is met Healing en geef uitleg over mijn methode. Dan komt er vaak een Reading waarin ik een symbolisch beeld deel over je thema, wat we als aanknopingspunt gebruiken voor de sessie. Of we doen een geleide meditatie waarin we gaan invoelen op de blokkade die naar voren komt. Je verschillende innerlijke stemmen kunnen aan bod komen. Als je wilt een kaartlegging. Aan het einde geef ik je een praktische tool/stap mee en vatten we de essentie van de sessie nog eens samen. Ik zorg ervoor dat je weer gegrond naar huis kunt gaan.

Tarieven:

€150,- incl. btw voor een sessie van 1,5 tot 2 uur. De sessie kan iets uitlopen, dus maak zo’n 3 uur vrij, dan zit je altijd goed.

Locatie:

Een sessie vindt plaats in mijn praktijk aan huis in Zwolle of via Skype/Zoom. Zoom is een videochatprogramma met betere kwaliteit. Dan mag je ervoor zorgen dat je in een rustige, comfortabele omgeving zit waarin je niet wordt gestoord.

Afspraak maken:

Boek je sessie via mijn BOOKINGSFORMULIER.

Heb je nog vragen? Benieuwd of ik jou kan helpen? Mail vrijblijvend voor advies. We kunnen een gratis korte kennismaking doen via Skype. Ik geef naar aanleiding van je vraag een indicatie of er meerdere sessies nodig kunnen zijn en dan kun jij kiezen of je dit wilt, of het per sessie wilt bekijken.

Testimonials:

“Roos geeft hele fijne en verhelderende readings. Ze heeft me enorm veel geholpen om inzicht te krijgen in mijzelf via het Human Design. Het bijzondere van een sessie met Roos vind ik dat zij zo’n krachtige spiegel is. Door bij haar aanwezig te zijn kon ik alleen al sterk groeien in mijn bewustzijn en alle inzichten die daar nog bij kwamen vulden dat alleen maar nog “kloppender” aan. En nu deelt ze haar talenten met de wereld, dus als jij meer inzicht wil krijgen in jezelf kan ik Roos echt aanraden!” – Tamara