Reading & Healingsessies

Voor helderheid, zelfliefde en transformatie!  

Met een Healingsessie krijg je Healing én Reading. Zodat je weer een stap verder kunt.

Ik stem me ter plekke af op je vraag en voel in op je energieveld. Er ontstaat een bad van helende energie. Hierbij krijg je Reading voor inzicht in je situatie, geleide meditatie om met jouw innerlijke wijsheid in verbinding te komen en begrip in jouw energie vanuit het Human Design systeem. Intuïtief pas ik hierbij helende aanraking toe op chakrapunten, voeten & schouders.

Loop je steeds tegen dezelfde problemen aan? 
Voel je je niet energiek genoeg?
Begrijp je niet waarom je je slecht voelt? 
en…
Verlang jij ernaar om je energie weer voluit voor jezelf te laten stromen?
Wil je inzicht in je patronen om ze te transformeren?
Ben je op zoek naar aflijning en zachtheid? 

Een sessie kan meer innerlijke rust en helderheid geven. Ook geeft het inzicht in je patronen.

Healing is het integreren van delen in ons die liefde nodig hebben. Blokkades in ons leven komen voort uit blokkades in ons energieveld. Die te helen, zorgt ervoor dat je met nieuwe energie je leven tegemoet kan treden. Als jij weer in je centrum bent, kun je er beter met alles omgaan!

Je mag ervaren hoe het is om weer bij jezelf te komen.

Waar kan ik je mee helpen?

 • Hooggevoeligheid,
 • Schaamte en zelfhaat,
 • Terugkerende patronen en emotionele klachten,
 • Grenzen stellen/moeilijk bij jezelf blijven,
 • Weinig energie hebben,
 • Levensvragen en keuzes,
 • Relaties (energiekoorden, energielekken),
 • De betekenis achter fysieke kwalen,
 • Het contact met je intuïtie en gidsen,
 • Droomwerk,
 • Krachtdieren of andere helpers in je leven uitnodigen,
 • Paranormale gaven uit je kindertijd herontdekken
 • …en nog veel meer!

Ik begeleid de energie in jou die zelf tot heling komt! Het doel is dat jij weer lekker in je vel komt te zitten en een nieuwe stap kunt zetten – of misschien juist wel even een stapje terug, om met nieuwe helderheid te reflecteren op jezelf en je leven. We maken contact met jouw essentie en ik geef indien nodig de boodschappen van je gidsen door.

Ik gebruik intuïtief de volgende tools: Human Design, emotioneel werk, Reading, geleide meditatie en channeling. Je krijgt een afgestemde oefening, tool of praktische stap om de energie van de sessie te integreren in je dagelijks leven.

Hoe verloopt een sessie?

Zowel via Skype/Zoom als in mijn praktijk aan huis start ik eerst met een korte kennismaking, waarbij we de kern van je hulpvraag en wens vinden. Ik vraag ook altijd wat je ervaring is met Healing en geef uitleg over mijn methode. Dan komt er vaak een Reading waarin ik een symbolisch beeld deel over je thema, wat we als aanknopingspunt gebruiken voor de sessie. Of we doen een geleide meditatie waarin we gaan invoelen op de blokkade die naar voren komt. Je verschillende innerlijke stemmen kunnen aan bod komen. Ik verweef Human Design in de sessie voor helderheid en zelfliefde in relatie tot je vraag. Aan het einde geef ik je een praktische tool/stap mee en vatten we de essentie van de sessie nog eens samen. Ik zorg ervoor dat je weer gegrond naar huis kunt gaan.

Tarieven:

€150,- incl. btw voor een sessie van 1,5 tot 2 uur. 

Locatie:

Een sessie vindt plaats in mijn praktijk aan huis in Zwolle of via Zoom. Zoom is een videochatprogramma met betere kwaliteit dan Skype. Dan mag je ervoor zorgen dat je in een rustige, comfortabele omgeving zit waarin je niet wordt gestoord.

Afspraak maken:

Boek hier je Transformatie sessie en vul de levensvraag in waaraan je wilt werken: https://calendly.com/mayasana 

De sessie kan iets uitlopen, dus maak zo’n 3 uur vrij, dan zit je altijd goed.

Kennismakingsgesprek:

Heb je nog vragen? Benieuwd of ik jou kan helpen? We kunnen een gratis korte kennismaking doen (20 min) via Skype. Zo kun je een gevoel bij mij krijgen en beslissen of we een match zijn. Ik stem me op je af om een suggestie te doen van hoe ik je te helpen. Ik geef je per mail een aantal opties en ook een indicatie of er meerdere sessies nodig kunnen zijn en dan kun jij kiezen of je dit wilt, of het per sessie wilt bekijken. Of mail vrijblijvend voor advies. Boek hier je Kennismakingsgesprek en vul de levensvraag in waaraan je wilt werken: https://calendly.com/mayasana 

Testimonials:

“Roos geeft hele fijne en verhelderende readings. Ze heeft me enorm veel geholpen om inzicht te krijgen in mijzelf via het Human Design. Het bijzondere van een sessie met Roos vind ik dat zij zo’n krachtige spiegel is. Door bij haar aanwezig te zijn kon ik alleen al sterk groeien in mijn bewustzijn en alle inzichten die daar nog bij kwamen vulden dat alleen maar nog “kloppender” aan. En nu deelt ze haar talenten met de wereld, dus als jij meer inzicht wil krijgen in jezelf kan ik Roos echt aanraden!” – Tamara

“Mijn sessie met Roos heeft me zoveel helderheid gebracht. Ik vond het geweldig dat ze Human Design gebruikte in de sessie, zodat ik nu weet hoe mijn energie van nature werkt en ik niet tegen het proces in ga vechten. Ze heeft me uit mijn comfort zone gebracht en we deden ook op een zachte manier mentale en emotionele healing, wat geweldig was. Ik zou je absoluut aanraden om Roos voor een sessie te boeken als je behoefte hebt aan helderheid en als je vastzit, want het heeft mij heel erg geholpen op mijn pad. Ik kan niet wachten om nog een sessie te doen!” – Danielle