Transformatie Traject

Diepgaande healing

Transformeer oude patronen en belichaam jouw unieke essentie!

Ben je klaar met schaarste en verlang je ernaar om jezelf te bevrijden van oude patronen?
Zoek je naar transformerende, praktische kennis van jouw energiesysteem?
Wil je inzicht over de werking van je innerlijke autoriteit en leven vanuit je hart?

Maar…

Loop je er steeds tegenaan dat je gesaboteerd wordt door oude patronen? 
Begrijp je niet waarom je niet kunt bereiken wat je wenst?
Komt je energie vaak weer tot stilstand in plaats van door te stromen?

Met dit traject exploreren we wat je tegenhoudt om te stralen in je dagelijks leven. Mayasana betekent ‘verblijvend in de Maya’ – waarbij de Maya ons prachtige aardse leven is. En juist in dat aardse leven in jouw volledigheid je ziel tot expressie brengen, daar is dit traject voor bedoeld.

Manifesteer jouw gaven door compassie, integratie en begrip.

Authenticiteit is de sleutels. Zodat je kunt kiezen voor wat je echt wilt en dit werkelijk aantrekt met de Wet van Aantrekking.

Er kunnen nogal wat overtuigingen en mythes rondom jouw eigen unieke waarheid heen hangen. Met Human Design help ik je de sluiers weg te trekken. Ik geef daarbij liefdevolle aandacht aan de schaduwstukken. Emoties helen en verloren talenten herontdekken. Niet alleen jouw licht is uniek, ook jouw schaduw is uniek. Samen maken ze jou authentiek. Jij bent de expert van jouw eigen ziel: ik spiegel je met mijn methode jouw licht terug en vind de plekken waar je vastzit. Met zachtheid en compassie geven we de ruimte aan die jij nodig hebt. Beperkende overtuigingen worden vervangen door persoonlijke afgestemde transformerende formules. En dan is het tijd om vanuit je hart te leven en de Wet van Aantrekking echt voor je te laten werken!

Ik gebruik vier stappen of elementen:

  1. Kennis over jouw unieke blauwdruk: Human Design Reading. Ik maak een geboortechart, waarin de energiestroom in je negen energiecentra zichtbaar wordt. Deze kennis deel ik afgestemd op je hulpvraag of wens. Alles wat in deze Reading aangeraakt wordt, krijgt de ruimte om te helen. Ook maken we contact met je essentie.
  2. Inzicht in je denk-patronen: Welke mechanismen heb jij om je pijn te beschermen, en in welk gedrag wordt dit zichtbaar? Ik laat zien hoe je egomechanismen werken, zodat je de onderliggende, liefdevolle intentie kunt terughalen in je bewustzijn. Zo kun je bewuster je keuzes maken.
  3. Emotionele healing: voor de dieperliggende lading onder deze patronen. Dit ligt aan emoties uit het verleden die je onbewust belemmeren. Deze sessie gaat diep en gevoelsmatig, hier kun je echt thuiskomen in jezelf. Ik gebruik hierbij o.a. The Completion Process van Teal Swan.
  4. Vanuit je hart leven: Bevrijd van oude ladingen intunen op wat je wél wilt! Hoe werkt de Wet van Aantrekking écht, wat te doen als ‘positief denken’ niet werkt?! Hoe daarbij om te gaan met emoties & fysieke signalen en hoe je hartkompas te gebruiken zodat het hele universum met je meewerkt? Ik help je in je nulpunt te komen en geef je formules om te kunnen blijven transformeren en stralen.

Deze stappen kunnen we zo vaak herhalen als nodig is. Ze kunnen allemaal zo diep gaan als jij zelf wilt. Alles gaat in afstemming! Het belangrijkste in al deze kennis/methodiek is jouw Healing, jouw tempo en jouw behoefte. De vorm of volgorde waarin het traject tot expressie komt, verschilt daardoor afhankelijk van jouw wensen. Je kunt het traject meerdere keren achter elkaar doen.

Dit traject is niet voor iedereen. Als je werkelijk klaar bent om jezelf eerlijk aan te kijken en vanuit authenticiteit te leven, kan ik je helpen een diepgaande shift te maken. De keuze is aan jou: wil jij jezelf bevrijden van de laagjes die om je heen zitten? Dan help ik je graag om bewustzijn over jezelf te vergaren, je eigen kaart en kompas te gebruiken en je ziel tot expressie te laten komen!

Tarief:

€900,- incl. btw voor een Transformatie Traject van 6 sessies van 1,5 tot 2 uur. Betaling kan in termijnen van 6.

Je krijgt:

  • 6 sessies via Zoom of in mijn praktijk om je emoties te integreren, jouw innerlijke kompas in kaart te brengen en je te bevrijden van de patronen die jouw authenticiteit in de weg staan,
  • praktische formules om dit bewustzijn werkelijk in je leven toe te passen zodat je vanuit je hart kunt leven,
  • gechannelde en persoonlijke afgestemde documenten met oefeningen, samenvattingen en overzicht in je Human Design chart,
  • ongelimiteerd mailcontact,
  • opnames van de sessies waarin Human Design wordt gebruikt.

Je kunt dit traject herhalen zo vaak als je wilt. Ook na een traject kunnen we nog besluiten om losse sessies (€150,-) in te plannen, als je behoefte hebt aan verdieping.

Testimonials

“Afgelopen maand heb ik bij Roos het Transformatie Traject mogen volgen. Ik ben zelf hoog gevoelig en liep tegen onzekerheden aan. Roos heeft mij hierbij op een hele mooie en rustige wijze geholpen, waarbij ze precies aanvoelde waar ik behoefte aan had. Daarnaast gebruikt ze passende tools waardoor ik steeds meer inzicht kreeg in hetgeen zich afspeelt en waarom. Ze neemt de tijd voor je en staat open voor vragen zodat ze hier tijdens de sessies extra aandacht aan kan besteden.

Het hele traject was voor mij als een hele mooie reis die ik nooit had willen missen. Het heeft mij een rijker en heler mens gemaakt. Ik ben heel dankbaar wat Roos voor mij heeft betekent.
Wat je ‘probleem’ ook is, Roos weet/voelt precies hoe ze jou het beste kan helpen bij het ‘terugvinden’ van jezelf, zodat je kan gaan leven als je puurste zelf.”  – Iris

“Het traject heb ik ervaren als een groot geschenk aan mezelf. Wat ik kwijt was heb ik onder zorgvuldige begeleiding van Roos stapje voor stapje teruggevonden en weer her-ontdekt. Ik voel weer rust en een grote innerlijke ruimte. En ik begrijp mezelf een heel stuk beter dankzij de heldere Human Design uitleg. Een waardevolle aanvulling en verfijning. Puzzelstukjes vallen op zijn plek. Dank je wel hiervoor!”

Locatie:

Een sessie vindt plaats in mijn praktijk aan huis in Zwolle of via Zoom (een videochatprogramma met betere kwaliteit dan Skype).

Boeken:

Mail naar contact@roosstokkel.com en we praten daar verder over jouw blokkades en verlangens met het traject, zodat we de eerste sessie kunnen inboeken. Of boek eerst een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek:

Heb je nog vragen? Benieuwd of ik jou kan helpen? We kunnen een gratis korte kennismaking doen (20 min) via Zoom. Zo kun je een gevoel bij mij krijgen en beslissen of we een match zijn. Ik stem me op je af om een suggestie te doen van hoe ik je te helpen. Ik geef je per mail een aantal opties en dan kun jij kiezen of je dit traject wilt, of het per sessie wilt bekijken. Of mail vrijblijvend voor advies. Boek hier je Kennismakingsgesprek en vul de levensvraag in waaraan je wilt werken: https://calendly.com/mayasana 

Testimonial

Ik had een kennismakingsgsprek met Roos in een tijd waarin ik me verloren en gefrustreerd voelde. Ik zat in schaarste en wist niet hoe ik terug moest naar een staat waarin ik zelfs maar kon betalen voor de hulp die ik nodig had.
Roos was aanwezig voor me op zo’n vriendelijke en zachte manier. Ze is warm en open. Ze was een spiegel voor me en valideerde mijn gevoelens, wat zo helend was. Aangezien Roos een diep begrip van Human Design heeft, voelde ik me gezien en gehoord als Generator die een plateau had bereikt en zich afgescheiden voelde van mijn levenskracht.
Ze hielp me begrijpen dat wat als beperkingen voelt, omgedraaid kan worden en gebruikt als kracht om te manifesteren wat ik wil, maar op mijn eigen unieke manier i.p.v. algemene spirituele kennis.
Tijdens de reading trok Roos een kaart voor me die een exacte match was met mijn situatie en me helderheid gaf over hoe ik weer stappen kon gaan zetten. Ze deed ook wat healing op afstand.
Na dit korte gesprek voelde ik me lichter. Ik was in staat om wat van de pijnlijke emoties los te laten die me naar beneden trokken en ik had meer helderheid.
Ik ga absoluut werken met Roos in haar Transformatie Traject. Ze heeft echt een gave.