Traject

Transformerend Traject

Wil jij leven vanuit je essentie?

Verlang jij ernaar om jezelf te bevrijden van oude lading?
Zoek jij naar transformerende, praktische kennis van jouw energiesysteem?
Wil je inzicht over de werking van je ego, emoties, innerlijke autoriteit en hartkompas?
Wil jij je vanuit je hart leven?

Maar…

Loop je er steeds tegenaan dat je gesaboteerd wordt door oude patronen? 
Begrijp je niet waarom je niet kunt bereiken wat je wenst?
Komt je energie vaak weer tot stilstand in plaats van door te stromen?

Met dit traject integreren we samen jouw essentie in je dagelijks leven. Mayasana betekent ‘verblijvend in de Maya’ – waarbij de Maya ons prachtige aardse leven is. En juist in dat aardse leven in jouw volledigheid je ziel tot expressie brengen, daar is dit traject voor bedoeld.

Je unieke essentie kan zo gegrond en onbelemmerd gemanifesteerd worden in je leven.

Authenticiteit is het sleutelwoord. Zodat je met meer energie kunt kiezen voor wat je echt wilt.

Er kunnen nogal wat overtuigingen en mythes rondom jouw eigen unieke waarheid heen hangen. Ik help je de sluiers weg te trekken. Ik geef daarbij liefdevolle aandacht aan de schaduwstukken. Niet alleen jouw schaduw is uniek, ook jouw licht is uniek. Samen maken ze jou authentiek. Jij bent de expert van jouw eigen ziel: ik spiegel je met mijn methode jouw licht terug. Verloren zielsdelen vinden hun weg weer terug naar jouw heelheid. In liefdevolle aanwezigheid geef ik hier de ruimte aan die jij nodig hebt.

Ik gebruik vier stappen of elementen:

  1. Kennis over jouw unieke blauwdruk: Human Design Reading. Ik maak een geboortechart, waarin de energiestroom in je negen energiecentra zichtbaar wordt. Deze kennis deel ik afgestemd op je hulpvraag of wens. Alles wat in deze Reading aangeraakt wordt, krijgt de ruimte om te helen. Ook maken we contact met je essentie.
  2. Inzicht in je denk-patronen: Welke mechanismen heb jij om je pijn te beschermen, en in welk gedrag wordt dit zichtbaar? Ik laat zien hoe je egomechanismen werken, zodat je de onderliggende, liefdevolle intentie kunt terughalen in je bewustzijn. Zo kun je bewuster je keuzes maken.
  3. Emotionele healing: voor de dieperliggende lading onder deze patronen. Dit ligt aan emoties uit het verleden die je onbewust belemmeren. Deze sessie gaat diep en gevoelsmatig, hier kun je echt thuiskomen in jezelf. Ik gebruik hierbij The Completion Process van Teal Swan.
  4. Vanuit je hart leven: Bevrijd van oude ladingen intunen op wat je wél wilt! Hoe daarbij om te gaan met emoties & fysieke signalen en hoe je hartkompas te gebruiken? Ik help je in je nulpunt te komen om je concreet in het hier en nu uit te drukken in vol bewustzijn.

Deze stappen kunnen we zo vaak herhalen als nodig is. Ze kunnen allemaal zo diep gaan als jij zelf wilt. Alles gaat in afstemming! Het belangrijkste in al deze kennis/methodiek is jouw Healing, jouw tempo en jouw behoefte. De vorm of volgorde waarin het traject tot expressie komt, verschilt daardoor afhankelijk van jouw wensen. Je kunt het traject meerdere keren achter elkaar doen.

Dit traject is niet voor iedereen. Als je werkelijk klaar bent om jezelf eerlijk aan te kijken en vanuit authenticiteit te leven, kan ik je helpen een diepgaande shift te maken. De keuze is aan jou: wil jij jezelf bevrijden van de laagjes die om je heen zitten? Dan help ik je graag om bewustzijn over jezelf te vergaren, je eigen kaart en kompas te gebruiken en je ziel tot expressie te laten komen!

Tarieven:

€450,- incl. btw voor een Essentie Integratie Traject van vier sessies van 1,5 tot 2 uur. Een losse sessie is €150,-, dus je krijgt één sessie gratis!

In dit traject gaan wij in vier sessies door de stappen heen om je emoties te integreren, jouw innerlijke kompas in kaart te brengen en je te bevrijden van de patronen die jouw authenticiteit in de weg staan. Ik geef je praktische tools mee om dit bewustzijn te dragen zodat je vrijuit vanuit je hart kunt leven. Ik schrijf waar nodig documenten uit met oefeningen of samenvattingen. Je kunt sessies ook opnemen.

Je kunt dit traject herhalen zo vaak als je wilt. Ook na een traject kunnen we nog besluiten om losse sessies (€150,-) in te plannen, als je behoefte hebt aan verdieping. Elke vierde sessie is daarbij gratis.

“Afgelopen maand heb ik bij Roos het Transformatie Traject mogen volgen. Ik ben zelf hoog gevoelig en liep tegen onzekerheden aan. Roos heeft mij hierbij op een hele mooie en rustige wijze geholpen, waarbij ze precies aanvoelde waar ik behoefte aan had. Daarnaast gebruikt ze passende tools waardoor ik steeds meer inzicht kreeg in hetgeen zich afspeelt en waarom. Ze neemt de tijd voor je en staat open voor vragen zodat ze hier tijdens de sessies extra aandacht aan kan besteden.

Het hele traject was voor mij als een hele mooie reis die ik nooit had willen missen. Het heeft mij een rijker en heler mens gemaakt. Ik ben heel dankbaar wat Roos voor mij heeft betekent.
Wat je ‘probleem’ ook is, Roos weet/voelt precies hoe ze jou het beste kan helpen bij het ‘terugvinden’ van jezelf, zodat je kan gaan leven als je puurste zelf.”  – Iris

Locatie:

Een sessie vindt plaats in mijn praktijk aan huis in Zwolle.

Afspraak maken:

contact@roosstokkel.com

Vragen? Benieuwd of ik je kan helpen? Mail vrijblijvend voor advies!