Via de mail

Ik bied Reading & channeling per email. In de energie maakt afstand namelijk niet uit! Hierbij maak ik contact met je energieveld in reactie op je vraag. Ik beschrijf in een pdf-document de boodschappen die hierbij doorkwamen. Een creatieve mengeling van Reading en Channeling.

Soms zit er ook een verhelderende oefening voor je in, of een (uitgeschreven) geleide meditatie.

Ik kan helpen met relaties, levensvragen, keuzes, een diepere betekenis achter fysieke klachten en allerlei andere dingen waar je mee rond kan lopen en een spirituele kijk op wenst. Als je specifiek wilt intunen op één soort Reading, vermeld dat bij je aanvraag. 

Over channeling:

“Je mag thuiskomen bij jezelf. In onze liefdevolle woorden schijnt zoveel meer door aan liefde en licht dat jij mag ontvangen, dan de woorden lijken uit te drukken. De helende kracht van een channeling is dat hij een luikje opent om deze energieën door te laten. In de woorden zijn boodschappen verweven die rechtstreeks tot je hart spreken. Voel je vrij en wees welkom om je te openen.”
– Aartsengel Rafael.

  • Heel geschikt als Reading op afstand zijn Nine Star Ki Readings over hoe de cyclus van elementen bij jou verloopt, zodat je meer flow kunt ervaren. Kijk hier voor meer informatie.

Bij grotere of gecompliceerde vragen kan het zijn dat er meer Readings nodig zijn: dit overleg ik natuurlijk van te voren met je.

Hoe: Via de mail krijg je de afgestemde Reading toegestuurd in een pdf-document.

Wanneer: In de week na je aanvraag.

Prijs: €50,-, je krijgt een factuur.

Mail je aanvraag naar contact@roosstokkel.com.

Testimonials

“Ik heb nog elke dag wat aan je Reading – ik gebruik de wijze woorden soms echt als mijn nieuwe mantra!” – Anoniem

“Wow! Dankjewel voor de Reading. Erg mooi geschreven en ik herken elk woord.  Het raakt me daardoor zeker!” – Anoniem

“Heel erg bedankt voor je Reading! (…) Ik ben er heel erg blij mee! (…) Op het moment dat jij de reading deed heb ik ‘s middags wel wat dingen gedaan in huis die ik al weken niet had kunnen doen. Ik kreeg bij het lezen van jouw woorden ook een heel groot gevoel van steun, troost en vertrouwen. Ik heb de reading uitgeprint en lees hem nu nog af en toe door, als hele mooie reminder voor mezelf, en waar ik verder aan kan en mag werken.  Dus nogmaals, super bedankt!! En ik vind het werk wat je doet echt heel erg mooi!”  – Merel