Droomtraject

Every part of the dream is the dreamer. But who is the dreamer? – David Lynch

Heb je (terugkerende) dromen die je iets lijken te willen vertellen?
Wil je meer invloed over je realiteit?
Met innerlijke harmonie en flow door het leven gaan?

Droom-interpretatie is een snelweg naar meesterschap over je realiteit.

Ben je bang dat er onbewuste delen in jou zijn die je saboteren?
Raak je in de war van je dromen en blijven ze ‘hangen’?

We dromen elke nacht (ook als je het je niet herinnert) en kunnen de wijsheid van onze dromen gebruiken in ons dagelijks leven.

Je krijgt bewustzijn over de innerlijke weerstand die je hebt, en je diepste verlangens. Hiermee krijg je meesterschap over je realiteit.

Als je met je dromen gaat werken, ga je je manifestatie-capaciteiten vergroten.

Elke ochtend opnieuw krijg je een kickstart van je Hogere Zelf, als je werkt met je dromen!

Het droomtraject is een all-in proces waarmee je wordt uitgedaagd om werkelijk de diepte in te gaan, en liefdevol wordt begeleid om jouw dromen te helen. Ik begeleid je met alle knelpunten in dit proces en je kunt je overgeven aan de geleide meditaties.

Je krijgt een Droompakket met:

 • Aanwijzingen voor het onthouden van je dromen.
 • Aanwijzingen om dromen ‘aan te vragen’ ten gunste van de manifestatie van je verlangens.
 • Kostbare informatie uit ons collectief bewustzijn over de werking van dromen & realiteit (!)
 • Oefeningen en begeleiding om je dromen te interpreteren.
 • Een veilige bedding door geleide meditatie en Healing bij de emoties die omhoogkomen.

Dit alles komt in de vorm van

 1. Ebook ‘(Be)leef je droom – meesterschap over je realiteit’. Het is een werkboek vol met oefeningen om je dromen te herinneren en interpreteren. Ook gaat het in op de relatie tussen droom en realiteit.
 2. 4 helende sessies op de dromen waarop je wilt werken. In geleide meditaties help ik je je dromen te interpreteren. Ik begeleid je met Healing en beantwoord je vragen.
 3. Kennismaking via Skype/Zoom + korte geleide meditatie.
 4. Ook sta ik via mailcontact tot je beschikking.

Durf jij de sprong te wagen in je onderbewuste? 

Durf jij de bewuste dromer te worden van je realiteit? 

Droominvestering: een Droompakket kost €650,-, inclusief ebook en sessies. Een investering in een diepgaand traject om de rest van je leven met je dromen samen te kunnen werken.

Hierbij zitten, naast de kennismaking, vier sessies van 1,5 tot 2 uur inbegrepen, met introductie en bespreking van de voortgang. De sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk of via Skype, wat voor jou handiger is. Ook is er ongelimiteerd mailcontact.

Duur: het traject vindt zijn eigen verloop. Het kan 2 tot 8 weken duren afhankelijk van hoe snel je de sessie op wilt laten volgen. De frequentie van de sessies wordt namelijk afgestemd op jouw behoeften, met soms een paar dagen, soms 1 week , soms 3 weken tussen de sessies. Soms kun je je dromen namelijk heel intens herinneren en vragen ze van je dat je er meteen mee aan de slag gaat. En soms heb je tijdens het proces even wat tijd nodig om alles te laten bezinken, of wil wat je dromen ‘verzamelen’ voor je er eentje uitkiest om een sessie op te doen.

Wat kun je verwachten? 

 • Je kunt vanaf nu elke droom die je hebt interpreteren, voor de rest van je leven.
 • Meer coherentie: je level van integratie tussen verschillende (onbewuste) delen in jouw persoonlijkheid gaat omhoog. Daardoor ervaar je minder innerlijke strijd en meer innerlijke rust.
 • Minder weerstand in je leven: meer flow!
 • Methodes om geen last meer van herhalende dromen of nachtmerries te hebben.
 • Heel veel zelfinzicht: schatgraven in je onderbewuste voor kostbare puzzelstukjes!
 • Overzicht over je ego, je emoties en je verlangens.

Droominvestering: een Droompakket kost €650,-, inclusief ebook en sessies. Een investering in een diepgaand traject om de rest van je leven met je dromen samen te kunnen werken.

Hierbij zitten, naast de kennismaking, vier sessies van 1,5 tot 2 uur inbegrepen, met introductie en bespreking van de voortgang. De sessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijk of via Skype, wat voor jou handiger is. Ook is er ongelimiteerd mailcontact en stuur ik je boodschappen uit de gidsenwereld waar nodig.

Als je alleen het ebook wilt en niet de sessies, kijk hier voor het aanvragen van ‘(Be)leef je dromen’. Hierin staan de oefeningen die we in het traject samen gaan doen. Het traject voegt heel veel waarde toe, met afgestemde uitleg op jouw specifieke dromen (elke droom is weer anders) zodat je het niet zelf hoeft te doen!