Mayasana HealingNabeelden Zielstekeningen

Bij je levensopdracht komen

Vuur & aarde
Deze blog gaat over contact maken met je gevoel van bestemming. Wat is jouw levensopdracht? Voel je onrust of onbestemdheid en wil je hier helderheid over? Op zielsgebied is alles vibratie. Daar is je levensopdracht te vinden! De vibratie hiervan is het startpunt, de fysieke vorm kan in elke fase van je leven verschillen. Dat maakt het een stuk simpeler, maar hoe daarbij te komen?
 
Een voorbeeld: mijn levenopdracht is ‘exaltatie’. In elke levensopdracht zit een polariteit: zo weet je wat je wilt, door (vroeger te hebben) ervaren wat je niet wilt. Bij mij was de tegenovergestelde vibratie ‘verafschuwd’. Datgene wat door mensen wordt verafschuwd in zichzelf en in de wereld, en dus uit de weg wordt gegaan, dat wil ik belichten en tot de hoogste expressie brengen. Allereerst bij mijzelf: de afgelopen jaren heb ik dit gedaan door onder andere mijn eczeem te helen, waarin het gevoel verafschuwd te worden misschien wel het meest letterlijk naar voren kwam. Ik heb mijn eczeem geëxalteerd door de les dat dit mijn gevoeligheid en grenzen voor mezelf duidelijk maakte, en daardoor (en er als gevolg vanzelf naar te gaan handelen) verdween de fysieke klacht. Mijn huid werd in plaats van iets negatiefs, iets heel positiefs, en ging zelfs stralen! Doordat ik zoveel ervaring had met de vibratie van ‘verafschuwd’, ging ik verlangen naar die exaltatie. Ik wilde dat er niets meer verafschuwd hoefde te worden in mezelf, dat alles er mocht zijn en een betekenis had, juist de dingen die in eerste instantie afschuw oproepen. Ik wil die dingen niet ontkennen, maar exalteren: tot hun hoogste expressie brengen.  
Vuur

Gisteren werd ik geraakt, omdat ik iets las over ‘passievol ondernemen’ – iets wat ik op dat moment totaal niet voelde. Dat vuur, mijn zielsvuur, was er even niet. Logisch, want ik zat tot over mijn oren in het water-element! Dit element gaat over de diepste emoties, over het verleden, en hierin afdalen om tot heling te komen. Het is het meest intieme element, waarin je blootgesteld wordt aan je naakte zelf, je diepste emoties en waarheid. Daarmee reflecteer je over het contrast van deze ervaring: wat je niet wilt, helpt je om te komen tot wat je wel wilt! En daarmee wordt het hout weer gevoed, de groei, de nieuwe ideeen, de ondernemerszin, en zo kreeg ik weer zin om met mensen in contact te staan en te mailen, om verder te werken en nieuwe dingen uit te proberen. Doordat ik door deze cyclus ga, zie ik hoe ik mijn eigen levensopdracht van exaltatie daarin steeds weer op andere creatieve manieren kan vervullen. Zo werkt het namelijk met levensopdrachten! De fysieke vorm verandert, maar de vibratie blijft gelijk. Daardoor zie ik steeds beter hoe ik exalteer, en wordt deze vibratie meer en meer versterkt in nieuwe vreugdevolle manieren. Mijn passie wordt groter, en wordt weer aangewakkerd. Er komen nóg meer creatieve manieren om te exalteren! Zo kom ik weer bij mijn vuur. En daarmee start een nieuwe cyclus vanuit mijn ziel. En daarmee kan ik weer Zielstekeningen maken en al het werk doen dat bij de zielswereld hoort, omdat dit mijn passie is.

Water & hout
In mijn werk komt dit exalteren heel duidelijk terug, zoals in mijn Zielstekening Trajecten. Op dit moment ben ik met twee Zielstekening Trajecten bezig. Elk traject heeft een vrije vorm, toegespitst op de behoeften van de ander. Dat kan, doordat de Zielstekening het ‘grondende element’ is, waarnaar steeds wordt teruggekeerd. Door die vrijheid in de trajecten, wordt steeds de afstemming bereikt met de ontvanger. 
Aarde, metaal, water (blauw) & hout (groen)
In één van mijn Zielstekening trajecten staat de cyclus van elementen de vorm centraal, gestart vanuit een Nine Star Ki-Reading. Deze elementen zullen ook in de tekening komen. Hoe mooi dat dit de onderliggende structuur van de tekening is, waarin we in het Traject steeds op voort kunnen bouwen en aan kunnen refereren! 
De cyclus van de ontvanger van dit traject, start trouwens op een andere manier, en zij heeft andere aandachtspunten. Haar zielselement is anders, haar manier van handelen is anders, en waar zij extra aandacht aan mag geven is ook weer net anders etc. En zo is het bij iedereen weer verschillend!
 
Wil je weten hoe jouw cyclus verloopt en hoe je meer flow in je leven kan brengen? En hoe je je levensopdracht erin kan verweven? Neem contact met mij op via contact@roosstokkel.com. Dan kan ik invoelen welk soort Healing het beste bij je past. Deze blog gaat de diepte in over de cyclus van elementenOf kijk hier voor informatie over de verschillende vormen van Healing die ik op dit moment aanbied:
In elke vorm van Healing die ik aanbied, gebruik ik intuïtief en afgestemd verschillende tools waaronder Human Design, Enneagram, Nine Star Ki, Helende Reis en het Completie Proces.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *