Nabeelden

Ik teken met Nabeelden Zielstekeningen.

Ik werd benaderd door Happinez online om geinterviewd te worden over mijn Zielstekeningen! Klik hier of op de tekst hierboven om het mooie artikel te lezen.

Voorbeelden van Zielstekeningen
Klik op de afbeelding voor een stukje uit de duiding

Door middel van Reading stem ik me af op je essentie. Ik vraag om een beeld dat ik teken, vergezeld met een persoonlijke duiding. Dit drukt je levensthema’s uit vanuit een hoger perspectief. Er komen symbolische beelden in naar voren, en abstracte energieën. In beide tekenvormen zijn kleuren erg belangrijk voor het energetische effect van de tekening, soms door inkeer uit te stralen, soms juist door een uitbarsting van kleuren. De beelden zijn positief, opbouwend en gericht op schoonheid en ik maak er een waardevol kunstwerk van met elementen die je ziel uitdrukken.

Een energietekening is een energetische investering in jezelf.

De tekening heeft een helende werking. Ik doe namelijk energiewerk op afstand, zo lang ik met het tekenproces bezig ben, en grond zo de energie vanuit de ziel. Je kunt een tekening verwachten die aansluit bij jouw manier van beleven. Het resultaat is een tekening met een diepe persoonlijke betekenis en resonantie. In de duiding die ik erbij geef, kun je thuiskomen in boodschappen van je gidsen en hogere zelf. Zo bied de tekening een ondersteuning in jouw processen.

Moeder Aarde

Ik start met een energetische ZielsReading. Daarbij stem ik me via je naam af op jouw essentie (ziel, hogere zelf) en laat ik deze een licht schijnen op jouw thema’s. In de bovenstaande tekening was dat bijvoorbeeld ‘gedragenheid’. Zie mijn  instagram voor een portfolio en meer inkijkjes in de duidingen bij de tekeningen die ik heb gemaakt.

Je kunt kiezen voor een bepaald thema, zoals een tekening van een krachtdier, je levenspad, je gidsen of andere thema’s op aanvraag! Of je kunt je laten verrassen door het beeld dat wilt doorkomen.

Afstemmen doe ik op afstand. Ik heb verder geen informatie nodig. Ik read alleen waar een ziel zelf toestemming voor geeft, en dus zal het effect van de Reading op het juiste moment komen, of je het bewust ervaart of niet. Daarna werk ik in meerdere sessies het schilderij uit, en laat ik de bijbehorende duiding zich formuleren door steeds dieper in de wijsheid van de boodschap door te dringen, vaak met behulp van jouw gidsen en hogere zelf. Hierin kom ik de ‘sluiers’ tegen die nog voor de expressie van dit zielsbeeld zitten en doe ik Healing op afstand.

Jouw zielsexpressie kan in co-creatie met mijn tekening volledig doorkomen, en de blokkades hierop worden geheeld.

Ik werk betrokken aan deze co-creatie met jouw ziel. Ik neem de ruimte om diepere lagen van wijsheden in de duiding te verwerken. Daarnaast channel ik liefdevolle boodschappen van bijvoorbeeld je gidsen en doe ik voortdurend healing op afstand.

Ingelijste Zielstekening

Het verschil met energetische Reading is dat ik niet alleen in woorden en energie teruggeef, maar ook in beeld. Daarbij komt een uitleg van de elementen in de tekening. Je krijgt de tekening + duiding opgestuurd in een stevige envelop, als je hem ingelijst wilt lever ik die dienst graag, en krijg je het als pakket. Elke tekening is weer anders en gemaakt in afstemming. Ik gebruik vooral aquarel om het licht in het water te vangen, zodat de tekening een helende energie draagt. In deze blog kun je de achtergrond van mijn Zielstekeningen lezen.

———————————————————————————————————

Tarieven

€220,– voor een formaat van ongeveer 15×20 cm. Hier ben ik ongeveer een maand mee bezig. Een investering in een krachtige kernboodschap en energetische werking, met een Zielsreading plus een duiding om alle elementen en kleuren in de tekening uit te leggen. De meeste Zielstekeningen op deze pagina zijn hier een voorbeeld van, uitgezonderd van de tekening hieronder. Kan met of zonder inlijsting (extra kosten).

Gidsentekening

Lieve Roos. Dit is zo’n groots cadeau dat mijn ziel ten diepste heeft geraakt. Het was een magische reis die we samen hebben gemaakt. Wat een energiewerk is er gedaan om mijn zielsessentie zo te kunnen gronden. Ik ben werkelijk niet meer dezelfde persoon als dat ik was voor het traject startte. Met trots kijk ik naar mijn zielstekening waar de échte Ik, die ik nu volledig doorvoel, straalt met al mijn gidsen. Wat een thuiskomst in mijzelf!

Traject: €550,- voor een formaat dat varieert tot ongeveer a4-formaat. Het is een all-in pakket, een traject van energiewerk – waar alle energie gegrond wordt in de vorm van een schilderij. Je krijgt:

  • Een Startsessie via Skype, waarbij we kennismaken en ingaan op je wens met het traject.
  • Twee afgestemde documenten van meerdere pagina’s, met een mix van geleide meditatie, channeling, oefeningen en/of Reading.
  • Een vervolg-Skypesessie, op gewenst tijdstip in te plannen.
  • Een diepgaande duiding bij de Zielstekening.
  • …en natuurlijk een uniek kunstwerk, waarvan onderweg procesfoto’s en schetsen.

Het traject heeft een diepgaande helende en transformerende werking. Een investering in een persoonlijk afgestemd kunstwerk met een blijvende waarde en gedetailleerde duiding en geschreven ondersteuning. Hier ben ik zo’n 3 maanden mee bezig, of iets langer, voor zolang als het proces nodig heeft. Ik onderhoud via de mail persoonlijk contact met je over het grondingsproces van deze energie uit je ziel. Een proces vol met wonderbaarlijke synchroniciteiten en symboliek! Het kan licht werpen op je zielstalenten, aspecten zoals vorige levens en multidimensionale zelven, en/of het brengt de aardse elementen in je leven in balans via een rijk symbolisch beeld. Het is een magische weg die we samen inslaan. In dit traject komt volledig de waarde en potentie van mijn Zielstekeningen tot zijn recht. De Gidsentekening hierboven was de eerste keer dat ik zo’n diepgaande verbinding met een ziel aanging, en is een goed voorbeeld van de hoeveelheid energieën en symboliek die hierin verwerkt wordt. Je krijgt de Zielstekening opgestuurd via de post, kan met of zonder inlijsting (extra kosten).

Een duo van Zielstekeningen

Inlijsting

Inlijsten is optioneel. Dit bestaat uit passe-partout + lijst. Hier komt nog €30,- bij, plus extra wachttijd. Ik stuur hem als pakket, waar nog verzendkosten bij komen.

Voorbeeld van inlijsting

Contactwijze

Mail naar contact@roosstokkel.com met je aanvraag.

Er is geen persoonlijke ontmoeting of telefonisch contact nodig om me volledig op je af te stemmen. Mocht je toch echt even willen bellen voor je een Zielstekening wilt aanvragen, dan kan dat natuurlijk wel. Ik stuur de tekening in principe op via de post in een stevige envelop, tenzij anders vermeld. Als ik een ingelijste tekening verstuur, doe ik dit met gerecyclede verpakkingsmaterialen uit het oogpunt van duurzaamheid.

Testimonials

Judith:

Gouden waterval

Wat maak je prachtige tekeningen.

Je hebt er één voor mij gemaakt en je uitleg is zo kloppend bij wie ik in essentie ben.

Ik gun iedereen weer herinnert te worden aan zijn of haar essentie en dan is zo’n mooie tekening een unieke weergave daarvan.

En je beschrijving is heel bruikbaar in het dagelijks leven, dat vind ik ook heel prettig.

Tamara:

Zuiverheid en gronding

Het was zo bijzonder toen Roos twee energietekeningen maakte van mijn zoontje tijdens mijn zwangerschap. Ze beeldde heel mooi uit wat ik al had mogen voelen over zijn kracht en levensmissie hier op Aarde, aangevuld met heldere inzichten en mooie boodschappen. Ik had het gevoel een krachtdier op zijn kamertje te moeten hangen om ons zoontje te helpen aarden, en toen ik de energietekeningen met krachtdier (!!) ontving van Roos wist ik gelijk waar ze thuis hoorden.

Karin:

Contractie en expansie

Roos kan energie in prachtige beelden omzetten. Lucky me, ik zag op tijd een oproepje op haar Facebookpagina en mocht een energietekening ontvangen. Zo fijn is dat, om lekker achterover te leunen en zelf ook de warmte en heling van een reading en in dit geval tekening te ervaren. Hoewel ze niet had aangegeven wanneer ze precies aan de slag zou gaan, was de energie(shift) op haar werkmomenten voelbaar (dat hebben we achteraf even gecheckt namelijk).

Zie hier Karins blogbericht over het proces.

Ane:

Tuin van overvloed

Je hebt een gave, in drie alinea’s heb je de kern van me samengevat.

Heb eerst uitvoerig aquarel bekeken en aantekeningen gemaakt op A4tje. Mooi om te lezen dat die daarna uitgelegd worden. En spijker op de fucking kop! Hoop binnenkort lui liggend in het groene gras met scheef oog naar de koolmees te knipogen.

Majanka over het Zielstekening Traject:

Ik ben ontzettend blij met de zielstekening die Roos voor mij gemaakt heeft, in combinatie met het Traject. Ik kwam bij Roos met een onbestemd en onrustig gevoel zowel op privé als op professioneel gebied, maar vooral ook over het waarom ik hier op aarde ben. Roos heeft voor mij een zielstekening gemaakt o.b.v. de Nine Star Ki, die gaat over de cyclus van de elementen.

Dit voelde direct goed. Ik ben de “ diepte” ingedoken met mezelf wat heel bijzonder en mooi was. Dit heeft heel veel rust gebracht en maakt mij weer duidelijk wat ik hier doe, het heeft dus ook direct weer deuren geopend, maar het allerbelangrijkste, ik zit weer heerlijk in mijn vel.

Bepaalde elementen uit de Nine Star Ki zijn bij mij van nature aanwezig, voor andere elementen moet ik wat meer moeite doen. Het is heel waardevol om dit nu te weten.
Ook wilde ik graag in contact komen met mijn begeleiders. Ik voel ze vaak wel, maar het is net alsof ze niet echt doorkomen. Ik voel ze nu weer dicht om me heen zijn. Dat geeft een gevoel van heelheid. De tekening die ik ontvangen heb van Roos is prachtig. Het vat zo de essentie samen van wie ik ben. Echt prachtig!!!!!
Ik ben zo blij dat ik dit traject gedaan heb. En Roos is gewoon een heel bijzonder en mooi mens!