Testimonials

Judith:

Gouden waterval

Wat maak je prachtige tekeningen.

Je hebt er één voor mij gemaakt en je uitleg is zo kloppend bij wie ik in essentie ben.

Ik gun iedereen weer herinnert te worden aan zijn of haar essentie en dan is zo’n mooie tekening een unieke weergave daarvan.

En je beschrijving is heel bruikbaar in het dagelijks leven, dat vind ik ook heel prettig.

Tamara:

Zuiverheid en gronding

Het was zo bijzonder toen Roos twee energietekeningen maakte van mijn zoontje tijdens mijn zwangerschap. Ze beeldde heel mooi uit wat ik al had mogen voelen over zijn kracht en levensmissie hier op Aarde, aangevuld met heldere inzichten en mooie boodschappen. Ik had het gevoel een krachtdier op zijn kamertje te moeten hangen om ons zoontje te helpen aarden, en toen ik de energietekeningen met krachtdier (!!) ontving van Roos wist ik gelijk waar ze thuis hoorden.

Lieve Roos. Dit is zo’n groots cadeau dat mijn ziel ten diepste heeft geraakt. Het was een magische reis die we samen hebben gemaakt. Wat een energiewerk is er gedaan om mijn zielsessentie zo te kunnen gronden. Ik ben werkelijk niet meer dezelfde persoon als dat ik was voor het traject startte. Met trots kijk ik naar mijn zielstekening waar de échte Ik, die ik nu volledig doorvoel, straalt met al mijn gidsen. Wat een thuiskomst in mijzelf!

Karin:

Contractie en expansie

Roos kan energie in prachtige beelden omzetten. Lucky me, ik zag op tijd een oproepje op haar Facebookpagina en mocht een energietekening ontvangen. Zo fijn is dat, om lekker achterover te leunen en zelf ook de warmte en heling van een reading en in dit geval tekening te ervaren. Hoewel ze niet had aangegeven wanneer ze precies aan de slag zou gaan, was de energie(shift) op haar werkmomenten voelbaar (dat hebben we achteraf even gecheckt namelijk).

Zie hier Karins blogbericht over het proces.

Ane:

Tuin van overvloed

Je hebt een gave, in drie alinea’s heb je de kern van me samengevat.

Heb eerst uitvoerig aquarel bekeken en aantekeningen gemaakt op A4tje. Mooi om te lezen dat die daarna uitgelegd worden. En spijker op de fucking kop! Hoop binnenkort lui liggend in het groene gras met scheef oog naar de koolmees te knipogen.

Majanka over het Zielstekening Traject:

Ik ben ontzettend blij met de zielstekening die Roos voor mij gemaakt heeft, in combinatie met het Traject. Ik kwam bij Roos met een onbestemd en onrustig gevoel zowel op privé als op professioneel gebied, maar vooral ook over het waarom ik hier op aarde ben. Roos heeft voor mij een zielstekening gemaakt o.b.v. de Nine Star Ki, die gaat over de cyclus van de elementen.

Dit voelde direct goed. Ik ben de “ diepte” ingedoken met mezelf wat heel bijzonder en mooi was. Dit heeft heel veel rust gebracht en maakt mij weer duidelijk wat ik hier doe, het heeft dus ook direct weer deuren geopend, maar het allerbelangrijkste, ik zit weer heerlijk in mijn vel.

Bepaalde elementen uit de Nine Star Ki zijn bij mij van nature aanwezig, voor andere elementen moet ik wat meer moeite doen. Het is heel waardevol om dit nu te weten.
Ook wilde ik graag in contact komen met mijn begeleiders. Ik voel ze vaak wel, maar het is net alsof ze niet echt doorkomen. Ik voel ze nu weer dicht om me heen zijn. Dat geeft een gevoel van heelheid. De tekening die ik ontvangen heb van Roos is prachtig. Het vat zo de essentie samen van wie ik ben. Echt prachtig!!!!!
Ik ben zo blij dat ik dit traject gedaan heb. En Roos is gewoon een heel bijzonder en mooi mens!