Zielstekening Traject

Dit is een Zielstekening PLUS een traject van energiewerk! 

Een Zielstekening is een afgestemd schilderij. Afstemmen doe ik door verbinding te maken met je ziel (Hoger Zelf) en je gidsenteam, en te vragen om een voor jou helend beeld. Dit beeld schilder en duid ik. Zie hier voor meer informatie over Zielstekeningen.

Een Zielstekening is symbolisch en zit vol helende energie.

Gidsentekening (klik voor uitgebreide beschrijving)
Elemententekening (klik voor uitgebreide beschrijving).
Krachtdierentekening (klik voor uitgebreide beschrijving)

Je kunt je laten verrassen door het beeld dat wilt doorkomen! Ik kan in principe een Zielstekening maken zonder dat je specifieke vragen hebt, doordat ik me rechtstreeks afstem op je Ziel en deze altijd bereid is om een helende boodschap te geven, waar je ook staat! Maar ik kan zeker ook ingaan op specifiek vragen, vooral in dit traject is daar uitgebreid de ruimte voor. Bijvoorbeeld:

 • Krachtdieren
 • Je aurakleuren
 • De 5 elementen
 • Je gidsen
 • Je levenspad
 • Je geheelde zelf
 • …of jouw levensvraag!

Waarom een traject?

Voor als je dieper wilt gaan in je persoonlijke transformatie, met als ijkpunt een uniek kunstwerk. Dit is een proces vol met wonderbaarlijke synchroniciteiten en symboliek! Het kan licht werpen op je zielstalenten, zielsaspecten zoals vorige levens en multidimensionale zelven, en/of het brengt de aardse elementen in je leven in balans via een rijk symbolisch beeld. Het is een magische weg die we samen inslaan. In dit traject komt volledig de waarde en potentie van mijn Zielstekeningen tot zijn recht, en meer!

Wat krijg je? 

Het is een all-in pakket, waar alle energie gegrond wordt in de vorm van een schilderij. Je krijgt:

 • Een GRATIS Kennismakinggesprek via Skype of Zoom. Ik vertel je hoe het in zijn werk gaat, jij kunt eventuele wensen voor de Zielstekening aankaarten. Je zit na dit gesprek nog nergens aan vast, maar kunt rustig invoelen of dit is wat je wilt!
 • Twee afgestemde, gechannelde documenten van meerdere pagina’s, met een mix van geleide meditatie, channeling, oefeningen en/of Reading. Denk aan: een document dat ingaat op je krachtdieren of een channeling van je gidsen over je hulpvraag, met praktische oefeningen erbij.
 • Een Vervolggesprek via Skype of Zoom,op gewenst tijdstip in te plannen.
 • Een Eindgesprek wanneer de Zielstekening af is. Dit kan op twee manieren: in mijn praktijk of via videochat. In mijn praktijk: je haalt de Zielstekening bij mij op in Zwolle. Of dit gaat via Skype of Zoom: dan heb ik de Zielstekening opgestuurd via de post (handig als je verder weg woont). Dit eindgesprek is een sessie op zich. Zo kan je ook vragen stellen over alle informatie zodat het dieper kan binnenkomen, en kunnen we het mooi afronden. Je krijgt alsnog de uitgeschreven duiding erbij, zodat je het later allemaal rustig na kunt slaan.
 • Een diepgaande duiding bij de Zielstekening waarin alles nog eens samengevat wordt. Hierin worden álle elementen van de Zielstekening geduid, plus een verdieping van de overkoepelende boodschap.
 • …en natuurlijk de Zielstekening zelf! Een uniek kunstwerk op elk gewenst formaat, waarvan onderweg procesfoto’s en schetsen.

Het traject heeft een diepgaande helende en transformerende werking. Een investering in een persoonlijk afgestemd kunstwerk met een blijvende waarde en gedetailleerde duiding en geschreven ondersteuning. Hier ben ik voor onbepaalde tijd, maar zo’n minimaal 2 maanden mee bezig, voor zolang als het proces nodig heeft. Ik onderhoud via de mail persoonlijk contact met je over het grondingsproces van deze energie uit je ziel.

De Gidsentekening hiernaast was de eerste keer dat ik zo’n diepgaande verbinding met een ziel aanging, en is een goed voorbeeld van de hoeveelheid energieën en symboliek die hierin verwerkt wordt.

Standaardformaat is ongeveer a4, maar dit mag je naar wens aanvragen, dan maak ik een offerte voor je!

Tarief

€1100,- incl. btw.
Termijnbetaling is mogelijk. 

Contactwijze

Mail naar contact@roosstokkel.com met je aanvraag. Omdat het een grote investering is, is het kennismakinggesprek (via videochat) gratis! Je zit dan nog nergens aan vast en kunt rustig invoelen of dit is wat je wilt!

Majanka over het Zielstekening Traject:

Ik ben ontzettend blij met de zielstekening die Roos voor mij gemaakt heeft, in combinatie met het Traject. Ik kwam bij Roos met een onbestemd en onrustig gevoel zowel op privé als op professioneel gebied, maar vooral ook over het waarom ik hier op aarde ben. Roos heeft voor mij een zielstekening gemaakt o.b.v. de Nine Star Ki, die gaat over de cyclus van de elementen.

Dit voelde direct goed. Ik ben de “ diepte” ingedoken met mezelf wat heel bijzonder en mooi was. Dit heeft heel veel rust gebracht en maakt mij weer duidelijk wat ik hier doe, het heeft dus ook direct weer deuren geopend, maar het allerbelangrijkste, ik zit weer heerlijk in mijn vel.

Bepaalde elementen uit de Nine Star Ki zijn bij mij van nature aanwezig, voor andere elementen moet ik wat meer moeite doen. Het is heel waardevol om dit nu te weten.
Ook wilde ik graag in contact komen met mijn begeleiders. Ik voel ze vaak wel, maar het is net alsof ze niet echt doorkomen. Ik voel ze nu weer dicht om me heen zijn. Dat geeft een gevoel van heelheid. De tekening die ik ontvangen heb van Roos is prachtig. Het vat zo de essentie samen van wie ik ben. Echt prachtig!!!!!
Ik ben zo blij dat ik dit traject gedaan heb. En Roos is gewoon een heel bijzonder en mooi mens!