Zielstekening

Een Zielstekening is een afgestemd schilderij. Afstemmen doe ik door verbinding te maken met je ziel (Hoger Zelf) en je gidsenteam, en te vragen om een voor jou helend beeld. Dit beeld schilder en duid ik.

Een Zielstekening is symbolisch en zit vol helende energie.

Dit gaat vergezeld met een persoonlijke duiding. Hierin leg ik de symboliek en boodschap uit. De Zielstekening drukt levensthema’s uit vanuit een hoger perspectief. Er komen symbolische beelden (dieren, planten, voorwerpen) in naar voren, en abstracte energieën. Kleuren zijn erg belangrijk, soms door inkeer uit te stralen, soms juist door een uitbarsting van kleuren. De beelden zijn positief, opbouwend en gericht op schoonheid en ik maak er een waardevol, uniek kunstwerk van.

Een Zielstekening is een energetische investering in jezelf.

(klik op de afbeelding voor een beschrijving)

De Zielstekening heeft een helende werking. Ik doe namelijk energiewerk op afstand, zo lang ik met het tekenproces bezig ben. In de duiding die ik erbij geef, kun je thuiskomen in boodschappen van je gidsen en hogere zelf. Zo biedt de Zielstekening een ondersteuning in jouw processen.

Ik neem de ruimte om diepere lagen van wijsheden in de duiding te verwerken. Daarnaast channel ik liefdevolle boodschappen van bijvoorbeeld je gidsen en doe ik voortdurend healing op afstand.

Elke tekening is weer anders en gemaakt in afstemming. Ik gebruik vooral aquarel om het licht in het water te vangen, zodat de tekening een helende energie draagt. In deze blog kun je de achtergrond van mijn Zielstekeningen lezen.

(klik op de afbeelding voor een beschrijving)

Je kunt je laten verrassen door het beeld dat wilt doorkomen!

Ik kan in principe een Zielstekening maken zonder dat je specifieke vragen hebt, doordat ik me rechtstreeks afstem op je Ziel en deze altijd bereid is om een helende boodschap te geven, waar je ook staat!

Ik kan ook ingaan op specifiek vragen of thema’s, voorbeelden hiervan zijn:

 • Krachtdieren
 • Je aurakleuren
 • De 5 elementen
 • Je gidsen
 • Je levenspad
 • Je geheelde zelf
 • …of jouw levensvraag!

Hoe verloopt het proces?

 • GRATIS Kennismakinggesprek. We starten met een kennismaking via Skype of Zoom. Ik vertel je hoe het in zijn werk gaat, jij kunt eventuele wensen voor de Zielstekening aankaarten. Deze neem ik mee als ik op je afstem. Je zit na dit gesprek nog nergens aan vast, maar kunt rustig invoelen of dit is wat je wilt!
 • Zielsreading. Ik start het creatieproces met een energetische Zielsreading op afstand. Daarbij stem ik me via je naam af op jouw ziel en laat ik deze een licht schijnen op jouw thema’s. Dit gaat op afstand en daarvoor hoef jij niets te doen! Ik kan je dit tijdstip als je dat wilt vooraf of achteraf laten weten, omdat het energetisch doorwerkt, maar dit hoef je niet per se te voelen.
 • Het creëren. Vervolgens ben ik voor onbepaalde tijd bezig met het schilderen van de Zielstekening en het uitschrijven van de bijbehorende duiding. Het creatieve proces laat zich niet sturen, vandaar dat ik hier geen inschatting van kan maken. Wanneer tijdens dit proces bijzonderheden voorvallen, deel ik deze met je via de mail.
 • Eindgesprek. Wanneer de Zielstekening af is, maken we een nieuwe afspraak. Dit kan op twee manieren: in mijn praktijk of via videochatprogramma. In mijn praktijk: je haalt de Zielstekening bij mij op in Zwolle en ik presenteer hem aan je. Je kunt thuiskomen in de boodschappen bij de Zielstekening, en alle symboliek wordt uitgelegd. Of dit gaat via Skype of Zoom: dan heb ik de Zielstekening al opgestuurd via de post, handig als je verder weg woont. Zo kan je ook vragen stellen over de informatie en kunnen we het mooi afronden. Je krijgt alsnog de uitgeschreven duiding erbij, zodat je het later allemaal rustig na kunt slaan.

Tarief

€350,- incl. btw & verzendkosten.
Termijnbetaling is mogelijk.

Contactwijze

Mail naar contact@roosstokkel.com met je aanvraag. Omdat het een wat grotere investering is, is het kennismakinggesprek (via videochat) gratis! Je zit dan nog nergens aan vast en kunt rustig invoelen of dit is wat je wilt.