Reading & Healingsessies

Hoe stroomt jouw energie van nature? 

Met een Healingsessie krijg je Healing én Reading. Zodat je weer een stap verder kunt of een stapje terug kunt zetten om te reflecteren.

Ik stem me ter plekke af op je vraag en voel in op je energieveld. Er ontstaat een bad van helende energie. Hierbij krijg je Reading voor inzicht in je situatie en geleide meditatie om met jouw innerlijke waarheid in contact te komen. Intuïtief pas ik helende aanraking toe op chakrapunten, voeten & schouders*.

Healing is het integreren van delen in ons die liefde nodig hebben. Blokkades in ons leven komen voort uit blokkades in ons energieveld. Die te helen, zorgt ervoor dat je met nieuwe energie je leven tegemoet kan treden. Als jij weer in je centrum bent, kun je er beter met alles omgaan! 

Je mag ervaren hoe het is om weer bij jezelf te komen.

Waar kan ik je mee helpen?

 • Het helen van je sensitiviteit, intuïtieve gaven en hooggevoeligheid,
 • Opbouwen van zelfvertrouwen, zelfliefde en eigenwaarde,
 • Het contact met je intuïtie en gidsen,
 • Hulp met grenzen stellen,
 • Je vitaliteit herwinnen,
 • Je levensmissie ontdekken,
 • Levensvragen en keuzes,
 • Relaties (energiekoorden, energielekken),
 • De betekenis achter fysieke kwalen,
 • Krachtdieren of andere helpers in je leven uitnodigen,
 • …en nog veel meer!

In de sessie kom je dieper in verbinding met je eigen intuïtie. 

Ik begeleid jouw zelfhelende energie. Het doel is dat jij weer lekker in je vel komt te zitten en een nieuwe stap kunt zetten – of misschien juist een stapje terug, om met nieuwe helderheid te reflecteren op jezelf en je leven. We maken contact met jouw essentie en ik geef indien nodig de boodschappen van je gidsen door. Er zit ook altijd een stukje intuïtieve ontwikkeling in de sessies inbegrepen. 

Ik gebruik intuïtief de volgende tools: emotionele coaching, energetische Reading, geleide meditatie en channeling. Je krijgt een afgestemde oefening, tool of praktische stap om de energie van de sessie te integreren in je dagelijks leven.

Hoe verloopt een sessie?

Ik start met een korte kennismaking, waarbij we de kern van je hulpvraag en wens vinden. Ik geef zo nodig uitleg over Healing. Dan komt er een Reading die we als aanknopingspunt gebruiken voor de sessie. Of we doen een geleide meditatie waarin we gaan invoelen op de blokkade die naar voren komt. Je verschillende innerlijke stemmen kunnen aan bod komen. Aan het einde geef ik je een praktische tool/stap mee en vatten we de essentie van de sessie nog eens samen. Ik zorg ervoor dat je weer gegrond met je dag verder kunt. Het kan zijn dat je in de dagen na de sessie extra rust nodig hebt om alle transformaties te integreren. 

Tarieven:

€170,- incl. btw voor een sessie van 1,5 uur. Je krijgt een factuur in de email. 

Locatie:

Een sessie vindt online plaats via Zoom. Dan mag je ervoor zorgen dat je in een rustige, comfortabele omgeving zit waarin je niet wordt gestoord. 

Afspraak maken

Boek hier je Transformatie sessie in mijn agenda en vul in waaraan je wilt werken: https://calendly.com/mayasana 

Daarna krijg je de factuur handmatig toegestuurd samen met mijn antwoord op je boeking. 

De sessie kan iets uitlopen, dus maak zo’n 2 uur vrij.

Kennismakingsgesprek:

Heb je nog vragen? Benieuwd of ik jou kan helpen? We kunnen een gratis korte kennismaking doen (20 min) via Zoom. Zo kun je een gevoel bij mij krijgen en beslissen of we een match zijn. Ik stem me op je af om een suggestie te doen van hoe ik je te helpen. Ik geef je daarna per mail een aantal opties en dan kun jij kiezen in je eigen tijd. Of mail vrijblijvend voor advies. Boek hier je Kennismakingsgesprek en vul de levensvraag in waaraan je wilt werken: https://calendly.com/mayasana 

Testimonials:

“Mijn sessie met Roos heeft me zoveel helderheid gebracht. Ze heeft me uit mijn comfort zone gebracht en we deden op een zachte manier mentale en emotionele healing, wat geweldig was. Ik zou je absoluut aanraden om Roos voor een sessie te boeken als je behoefte hebt aan helderheid en als je vastzit, want het heeft mij heel erg geholpen op mijn pad. Ik kan niet wachten om nog een sessie te doen!” – Danielle

“Hoe dankbaar ben ik voor jou Roos voor onze Transformatie Healing sessie vandaag. 🙏🙏Je bent zo’n prachtig cadeau voor ons allemaal en ik kan dit zeggen vanuit het werken met jou en ook het me aangetrokken voelen tot je eerste prachtige post op IG.🦋🦋🦋 Het universum leidt ons zo tot precies waar we moeten zijn en wie er bij ons aanwezig moet zijn tijdens onze Healing. Zoveel liefde voor jou Roos💕.” – Jamie

“Ik voelde een instant connectie met Roos, haar energie en wijsheid zijn echt magisch. I vond het heel fijn hoe we ons aanpasten aan wat er in het moment opkwam, of het nu healing, zelfkennis of intuitieve ontwikkeling was. Ik leerde een aantal interessante dingen over mezelf van haar, maar ook door mijn eigen ervaring. Eén van de meest bijzondere dingen was hoe vrij ik me voelde om mijn intuitie te gebruiken, zonder alteveel te twijfelen aan wat er in me opkwam. Het is alsof een nieuwe wereld zich voor me heeft geopend en ik wer de hele tijd ondersteund. Dit gaf me het zelfvertrouwen om het ook zelf te doen. We hebben tot nu toe 4 sessies gedaan en ik heb me net opgegeven voor een nieuwe cyclus van 7 sessies. Ik kan niet wachten om te zien wat er nu komt in mijn ontwikkeling! Dank je, Roos!” – Laura

*In sessies via Zoom krijg je healing op afstand, dit werkt net zo sterk als wanneer je tegenover me zit, aangezien alles verbonden is in de dimensie van energie.