Human Design Reading

Human Design is een precisietool voor zelfliefde. Onze energie stroomt op een specifieke manier en die is voor iedereen anders. Waar we onszelf op de kop voor geven, is er vaak juist een onontdekte kracht aanwezig. Human Design schijnt hier licht op, zodat we onszelf op een dieper niveau kunnen accepteren. Niet alleen dat, maar het laat ook zien hoe ons specifieke creatie/manifestatieproces werkt, zodat we niet de hele tijd tegen weerstand aanlopen. We kunnen daarmee door het leven gaan met meer gemak en overvloed.

Wat je ontvangt:

  • Afgestemde informatie (je kunt vooraf vragen stellen)
  • Een recording van de Reading zodat je hem altijd terug kunt luisteren.
  • Inzicht in je energietype, je profiel, je maansknopen en nog veel meer.

Wat mijn Readings anders maakt, is dat ik me op je energiesysteem afstem zoals het op dat moment is. Ik werk met met je gidsen samen om de informatie te geven die op dat moment nodig is, waardoor je energie weer kan gaan stromen. Het is niet een infodump, maar kan daardoor beter integreren. Zelfs als je al eens een chart reading hebt gekregen, kan mijn stijl zo extra inzicht en afstemming bieden.

Prijs: €230,-

Boek hier ongeveer een week van tevoren: https://calendly.com/mayasana en je zult een factuur in de mail krijgen.

Vul ook je geboortetijd, -datum en -plaats in in het boekingsformulier. 

“Roos geeft hele fijne en verhelderende readings. Ze heeft me enorm veel geholpen om inzicht te krijgen in mijzelf via het Human Design. Het bijzondere van een sessie met Roos vind ik dat zij zo’n krachtige spiegel is. Door bij haar aanwezig te zijn kon ik alleen al sterk groeien in mijn bewustzijn en alle inzichten die daar nog bij kwamen vulden dat alleen maar nog “kloppender” aan. En nu deelt ze haar talenten met de wereld, dus als jij meer inzicht wil krijgen in jezelf kan ik Roos echt aanraden!” – Tamara