Majanka over Zielstekening Traject

Ik ben ontzettend blij met de zielstekening die Roos voor mij gemaakt heeft, in combinatie met het zielstraject. Ik kwam bij Roos met een onbestemd en onrustig gevoel zowel op privé als op professioneel gebied, maar vooral ook over het waarom ik hier op aarde ben. Roos heeft voor mij een zielstekening gemaakt o.b.v. de Nine Star Ki, die gaat over de cyclus van de elementen.
Dit voelde direct goed. Ik ben de “ diepte” ingedoken met mezelf wat heel bijzonder en mooi was.
Dit heeft heel veel rust gebracht en maakt mij weer duidelijk wat ik hier doe, het heeft dus ook direct weer deuren geopend, maar het allerbelangrijkste, ik zit weer heerlijk in mijn vel.
Bepaalde elementen uit de Nine-star ki zijn bij mij van nature aanwezig, voor andere elementen moet ik wat meer moeite doen. Het is heel waardevol om dit nu te weten.
Ook wilde ik graag in contact komen met mijn begeleiders. Ik voel ze vaak wel, maar het is net alsof ze niet echt doorkomen. Ik voel ze nu weer dicht om me heen zijn. Dat geeft een gevoel van heelheid. De tekening die ik ontvangen heb van Roos is prachtig. Het vat zo de essentie samen van wie ik ben. Echt prachtig!!!!!
Ik ben zo blij dat ik dit traject gedaan heb. En Roos is gewoon een heel bijzonder en mooi mens