Intuïtief Transformatie Traject

Omarm je intuitie door diepgaande heling

Manifestatie van de essentie

In dit traject ondersteun ik je op lange termijn. Je krijgt een zachte, veilige ruimte om je te uiten en je diepere intenties te delen. We kijken samen naar hoe je dit kunt laten ontvouwen en waar je tegenaan loopt als gevoelige.

De kern van dit traject is de compassie waarmee we naar jouw innerlijke wereld kijken. Alles in jou is daar met een reden. Als je gevoelig bent, is deze frequentie zelf al een medicijn. Op een afgestemde en rustige manier kun je je sensitiviteit en emotionele waarheid weer in eigendom nemen.

Mayasana betekent ‘verblijvend in de Maya’ – waarbij de Maya ons prachtige aardse leven is. En juist in dat aardse leven je ziel tot expressie brengen, daar is dit traject voor bedoeld.

Je intuitieve gaven herontdekken

Niet alleen jouw licht is uniek, ook jouw schaduw is uniek. Samen maken ze jou authentiek. Met compassie geven we de ruimte aan wat er opkomt in het helingsproces. Zo kun je steeds meer delen van jezelf integreren en tegelijk jouw essentie zich laten ontvouwen. Emotionele coaching helpt je trauma’s te verwerken en je te verbinden met je innerlijke waarheid. In persoonlijk afgestemde geleide meditaties kun je je verbinden met je Hogere Zelf of essentie.

Gidsenchanneling. Een element dat ik gebruik om het helingsproces te ondersteunen is de communicatie met jouw gidsen. Zij kennen jou het beste. Ze geven praktische begeleiding in de emoties en vraagstukken die je ervaart. Ik moedig je hierin ook altijd aan om zelf je eigen verbinding met je innerlijke leiding te maken.

Je leert:
 • Te vertrouwen op je intuïtie,
 • Je zielstaal je ontwikkelen en zesde zintuig te herontdekken (bijv: ben je van nature meer helderhorend of meer heldervoelend?),
 • De emoties rondom jouw gevoeligheid te helen.
Dit traject is heel geschikt als je:
 • Je gevoeligheid wilt herontdekken,
 • Moeite hebt met gronding,
 • Diep verlangt naar de liefde en troost van je gidsen/beschermengel,
 • Wel ‘iets’ om je heen voelt maar moeilijk verbinding kunt maken en twijfelt of het je eigen gedachten/ego zijn.

Dit gaan we allemaal helen en verhelderen!

Landen in jezelf

Wat ons meestal belemmert om vanuit onze intuitie te leven en onze ‘para’normale gaven te gebruiken, is trauma. We zitten misschien niet helemaal in ons lichaam, gaslighten onszelf of het voelt niet veilig om ons te openen. Vooral voor gevoeligen is het daarom belangrijk om het helingsproces langzaam en afgestemd aan te gaan en binnen je tolerantielevel te blijven. Zo bouwen we een nieuw fundament waarop je helderwaarnemende gaven vanzelf tot bloei komen. Het traject wordt gegidst door je eigen gidsenteam en ontvouwt zich daarom intuitief. Dit zorgt voor een gradueel grondingsproces waarin je steeds meer van je essentie in je lichaam kunt incarneren.

Human Design Reading. Een ander element om het helingsproces te ondersteunen is Human Design. Dit helpt inzicht te geven in je energiesysteem zodat je energie vrijer kan doorstromen. In je geboortechart wordt je energie zichtbaar. Je krijgt in deze Reading ruimte om te delen wat er aangeraakt wordt, zodat je het direct kan integreren. Op dit element ligt niet de nadruk in het traject – bijvoorbeeld 1 van de 6 sessies kan gewijd zijn aan je Human Design, of het komt 2x aan het einde van een sessie voorbij – dit is afhankelijk van jouw wensen en de flow van het traject. Als je niks hebt met Human Design kunnen we dit ook achterwege laten.

Het belangrijkste is jouw Healing, tempo en behoefte. De vorm of volgorde waarin het traject tot expressie komt, verschilt daardoor afhankelijk van jouw wensen. Ik ondersteun je per email zodat je vragen kunt stellen en je emoties of twijfels kunt delen. We kunnen onderweg aanpassingen maken wanneer nodig. Je kunt het traject meerdere keren achter elkaar doen.

Dit traject is niet voor iedereen. Als je werkelijk klaar bent om jezelf eerlijk aan te kijken en vanuit authenticiteit te leven, kan ik je helpen een diepgaande shift te maken. De keuze is aan jou: durf je diep te voelen? Dan help ik je graag om bewustzijn over jezelf te vergaren, je innerlijke kompas te gebruiken en je ziel tot expressie te laten komen!

Tarief:

€1100,- incl. btw. Betaling kan in termijnen van 4.

Je krijgt:

 • 6 sessies via Zoom van 1,5 – 2 uur, te boeken elke 1 – 2 weken,
 • gechannelde en persoonlijke afgestemde documenten met oefeningen, samenvattingen en overzicht in je Human Design chart,
 • support via email,
 • opnames van de sessies waarin Human Design wordt gebruikt.
 • een gratis kennismakingsgesprek
 • en een verrassingsbonus!

Ook na een traject kunnen we nog besluiten om losse sessies (€170,-) in te plannen, als je behoefte hebt aan verdieping. Je hebt ook de mogelijkheid om naderhand een vervolgtraject van 3 sessies te boeken als 1 extra sessie te weinig is en 6 sessies te veel.

Testimonials

“Afgelopen maand heb ik bij Roos het Transformatie Traject mogen volgen. Ik ben zelf hoog gevoelig en liep tegen onzekerheden aan. Roos heeft mij hierbij op een hele mooie en rustige wijze geholpen, waarbij ze precies aanvoelde waar ik behoefte aan had. Daarnaast gebruikt ze passende tools waardoor ik steeds meer inzicht kreeg in hetgeen zich afspeelt en waarom. Ze neemt de tijd voor je en staat open voor vragen zodat ze hier tijdens de sessies extra aandacht aan kan besteden.

Het hele traject was voor mij als een hele mooie reis die ik nooit had willen missen. Het heeft mij een rijker en heler mens gemaakt. Ik ben heel dankbaar wat Roos voor mij heeft betekent.
Wat je ‘probleem’ ook is, Roos weet/voelt precies hoe ze jou het beste kan helpen bij het ‘terugvinden’ van jezelf, zodat je kan gaan leven als je puurste zelf.”  – Iris

“Het traject heb ik ervaren als een groot geschenk aan mezelf. Wat ik kwijt was heb ik onder zorgvuldige begeleiding van Roos stapje voor stapje teruggevonden en weer her-ontdekt. Ik voel weer rust en een grote innerlijke ruimte. En ik begrijp mezelf een heel stuk beter dankzij de heldere Human Design uitleg. Een waardevolle aanvulling en verfijning. Puzzelstukjes vallen op zijn plek. Dank je wel hiervoor!”

Werken met Roos was absoluut transformerend! Roos creeert zo’n veilige en validerende ruimte voor mij om precies te zijn zoals ik ben. Ze is heel goed in het gidsen door diepe processen met zachtheid en precisie, en de snelheid waarmee mijn healing is gekatapulteerd sinds ik met haar begon te werken is fenomenaal! Ze heeft de liefste en meest verzorgende energie en is zeer bekwaam in een scala aan tools waar ze zelf veel ervaring mee heeft. Ik voelde me gedragen in elke sessie en ik ben ongelooflijk dankbaar om haar als practitioner te hebben. Ik zit momenteel in mijn tweede traject met Roos en ik blijf enorme shifts in mijn leven ervaren sinds mijn eerste sessie met haar. Ik kan je niet genoeg bedanken Roos ❤️ – Helena Hoerr

Ik wil gewoon delen hoe dankbaar ik ben en iedereen aanmoedigen die overweegt de cursus te doen. Roos is zo goed in het oppikken van wat ik nodig had in elk moment en alles was zo flexibel. Dit is niet een ‘one size fits all’ cursus. We zijn allemaal anders en ik ben zo blij dat ik iemand heb gevonden die dat eert. Dank je, Roos! ❤️ – Laura

Laura wil je graag te woord staan om een persoonlijke testimonial te geven, stuur me een mailtje getiteld ‘Testimonial’ zonder verdere inhoud als je dit wilt, dan sluis ik je door! (Ze spreekt wel Engels). Mail naar contact@roosstokkel.com .

Locatie:

Een sessie vindt plaats via Zoom.

Boeken

Mail naar contact@roosstokkel.com  om je op te geven. We praten daar verder over jouw verlangens met het traject en ik kijk of ik je kan helpen. Of boek eerst een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek:

Heb je nog vragen? We doen sowieso altijd een gratis korte kennismaking (20 min) via Zoom. Zo kun je een gevoel bij mij krijgen en ik stem me op je af. Ik geef je per mail een aantal opties en dan kun jij kiezen of je dit traject wilt, of het bijv. per sessie wilt bekijken. Boek hier je Kennismakingsgesprek en vul in waaraan je wilt werken: https://calendly.com/mayasana 

Testimonial

Ik had een kennismakingsgsprek met Roos in een tijd waarin ik me verloren en gefrustreerd voelde.
Roos was aanwezig voor me op zo’n vriendelijke en zachte manier.
Na dit korte gesprek voelde ik me lichter. Ik was in staat om wat van de pijnlijke emoties los te laten die me naar beneden trokken en ik had meer helderheid.
Ik ga absoluut werken met Roos in haar Transformatie Traject. Ze heeft echt een gave.