Transformatie Traject

Diepgaande healing

Transformeer oude patronen en belichaam jouw unieke essentie!

Manifestatie van de essentie

Verlang je naar bevrijding en kracht?
Wil je meer inzicht in je energiesysteem?

Maar…

Zit je vast in lage eigenwaarde of emoties? 
Begrijp je niet waarom je niet kunt bereiken wat je wenst?
Komt je energie vaak weer tot stilstand in plaats van door te stromen?

Met dit traject exploreren we wat je tegenhoudt om te stralen in je dagelijks leven. Mayasana betekent ‘verblijvend in de Maya’ – waarbij de Maya ons prachtige aardse leven is. En juist in dat aardse leven in jouw volledigheid je ziel tot expressie brengen, daar is dit traject voor bedoeld.

Authenticiteit is de sleutel.

Er kunnen nogal wat overtuigingen en mythes rondom jouw eigen unieke waarheid heen hangen. Emotionele coaching helpt je trauma’s te verwerken en je te verbinden met je innerlijke waarheid. Ik ondersteun je tijdens de sessies en per email zodat je een veilige ruimte krijgt. Human Design helpt je af te lijnen. Niet alleen jouw licht is uniek, ook jouw schaduw is uniek. Samen maken ze jou authentiek. Met zachtheid en compassie geven we de ruimte aan wat er opkomt. Beperkende overtuigingen worden vervangen door persoonlijke afgestemde transformerende formules.

Ik gebruik vier stappen of elementen:

  1. Human Design Reading. Ik maak een geboortechart, waarin je energiestroom zichtbaar wordt. Alles wat in deze Reading aangeraakt wordt, krijgt de ruimte om te helen.
  2. Inzicht in je denkpatronen: Welke mechanismen heb jij om met je pijn om te gaan? We halen de onderliggende, liefdevolle intentie terug in je bewustzijn. Zo kun je bewuster keuzes maken.
  3. Emotionele healing: Trauma uit het verleden belemmert ons onbewust. We maken een helende emotionele reis, hier kun je echt thuiskomen in je eigen waarheid.
  4. Vanuit je hart leven: Bevrijd van oude ladingen intunen op wat je wél wilt! Hoe werkt de Wet van Aantrekking écht, wat te doen als ‘positief denken’ niet werkt?! Ik help je in je nulpunt te komen en geef je formules om te kunnen blijven transformeren en stralen.

Deze elementen kunnen allemaal zo diep gaan als jij zelf wilt. Het belangrijkste is jouw Healing, tempo en behoefte. De vorm of volgorde waarin het traject tot expressie komt, verschilt daardoor afhankelijk van jouw wensen. Je kunt het traject meerdere keren achter elkaar doen.

Dit traject is niet voor iedereen. Als je werkelijk klaar bent om jezelf eerlijk aan te kijken en vanuit authenticiteit te leven, kan ik je helpen een diepgaande shift te maken. De keuze is aan jou: wil jij jezelf bevrijden en durf je diep te voelen? Dan help ik je graag om bewustzijn over jezelf te vergaren, je eigen kaart en kompas te gebruiken en je ziel tot expressie te laten komen!

Tarief:

€900,- incl. btw voor een Transformatie Traject. Betaling kan in termijnen van 6.

Je krijgt:

  • 6 sessies via Zoom van 1,5 – 2 uur, te boeken elke 1 – 2 weken,
  • praktische formules om dit bewustzijn werkelijk in je leven toe te passen zodat je vanuit je hart kunt leven,
  • gechannelde en persoonlijke afgestemde documenten met oefeningen, samenvattingen en overzicht in je Human Design chart,
  • support via email,
  • opnames van de sessies waarin Human Design wordt gebruikt.

Ook na een traject kunnen we nog besluiten om losse sessies (€170,-) in te plannen, als je behoefte hebt aan verdieping.

Testimonials

“Afgelopen maand heb ik bij Roos het Transformatie Traject mogen volgen. Ik ben zelf hoog gevoelig en liep tegen onzekerheden aan. Roos heeft mij hierbij op een hele mooie en rustige wijze geholpen, waarbij ze precies aanvoelde waar ik behoefte aan had. Daarnaast gebruikt ze passende tools waardoor ik steeds meer inzicht kreeg in hetgeen zich afspeelt en waarom. Ze neemt de tijd voor je en staat open voor vragen zodat ze hier tijdens de sessies extra aandacht aan kan besteden.

Het hele traject was voor mij als een hele mooie reis die ik nooit had willen missen. Het heeft mij een rijker en heler mens gemaakt. Ik ben heel dankbaar wat Roos voor mij heeft betekent.
Wat je ‘probleem’ ook is, Roos weet/voelt precies hoe ze jou het beste kan helpen bij het ‘terugvinden’ van jezelf, zodat je kan gaan leven als je puurste zelf.”  – Iris

“Het traject heb ik ervaren als een groot geschenk aan mezelf. Wat ik kwijt was heb ik onder zorgvuldige begeleiding van Roos stapje voor stapje teruggevonden en weer her-ontdekt. Ik voel weer rust en een grote innerlijke ruimte. En ik begrijp mezelf een heel stuk beter dankzij de heldere Human Design uitleg. Een waardevolle aanvulling en verfijning. Puzzelstukjes vallen op zijn plek. Dank je wel hiervoor!”

Locatie:

Een sessie vindt plaats via Zoom, zorg dat je dit van te voren gedownload hebt.

Boeken

Mail naar contact@roosstokkel.com  om je op te geven. We praten daar verder over jouw blokkades en verlangens met het traject en kijken of we een match zijn. Of boek eerst een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek:

Heb je nog vragen? Benieuwd of ik jou kan helpen? We doen sowieso een gratis korte kennismaking (20 min) via Zoom. Zo kun je een gevoel bij mij krijgen en ik stem me op je af. Ik geef je per mail een aantal opties en dan kun jij kiezen of je dit traject wilt, of het bijv. per sessie wilt bekijken. Boek hier je Kennismakingsgesprek en vul in waaraan je wilt werken: https://calendly.com/mayasana 

Testimonial

Ik had een kennismakingsgsprek met Roos in een tijd waarin ik me verloren en gefrustreerd voelde.
Roos was aanwezig voor me op zo’n vriendelijke en zachte manier.
Na dit korte gesprek voelde ik me lichter. Ik was in staat om wat van de pijnlijke emoties los te laten die me naar beneden trokken en ik had meer helderheid.
Ik ga absoluut werken met Roos in haar Transformatie Traject. Ze heeft echt een gave.