Intuïtie Traject

Wil je meer met je intuïtie werken?
Wil jij leren channelen en paranormale gaven ontwikkelen?
Wil je je met je gidsen verbinden?

Het is zo verrijkend en troostend om wanneer je maar wilt contact te kunnen maken met ‘boven’. Om zelf intuïtieve inzichten te kunnen aanvragen zonder tussenpersoon en directe healing en antwoorden te krijgen in jouw eigen zielstaal, 24/7, waar je ook bent!

Je leert:
 • Te vertrouwen op je intuïtie,
 • Je zielstaal je ontwikkelen en zesde zintuig te herontdekken (bijv: ben je van nature meer helderhorend of meer heldervoelend?),
 • De emoties rondom jouw gevoeligheid te helen.
Dit traject is heel geschikt als je:
 • Je gevoeligheid wilt herontdekken,
 • Moeite hebt met gronding,
 • Diep verlangt naar de liefde en troost van je gidsen/beschermengel,
 • Je plek op aarde niet goed kunt vinden,
 • Wel ‘iets’ om je heen voelt maar moeilijk verbinding kunt maken en twijfelt of het je eigen gedachten/ego zijn.

Dit gaan we allemaal helen en verhelderen!

Je wordt tijdens het traject gedragen en beschermd in een veilige omgeving.

Je krijgt een traject met:
 1. 6 sessies van 1,5 – 2 uur, elke 1 -2 weken via Zoom,
 2. Afgestemd oefenmateriaal na elke sessie, hierover houden we via de mail contact,
 3. Channelings van mij en healing op oude emoties rondom jouw intuïtie en gevoeligheid.
 4. Gratis kennismakinggesprek via Zoom.
En…. BONUS!
 • De ebooks ‘Channeling’ en ‘Kosmisch Bewustzijn’ voor meer verdieping over verschillende gidsen en aspecten van healing, multidimensionaliteit en nog meer sappige informatie!
Tarief:
€910,-

Je kunt ook in 4 termijnen betalen.
Ik stuur je na aanmelding de factu(u)r(en) per email. 

Het traject wordt helemaal geleid door mijn en jouw gidsenteam, ontvouwt zich intuïtief en zit dus vol verrassingen! We leren kennen welke gidsen er op dat moment voor jou belangrijk zijn. De structuur van het traject en regelmaat van de sessies worden persoonlijk op jouw proces afgestemd, met max. 3 weken tussen de sessies. Hierbij geldt wel: hoe helderder jouw intentie en focus is, hoe meer je uit het traject kunt halen.

Boeken 

Mail naar contact@roosstokkel.com  om je op te geven. We praten daar verder over jouw verlangens met het traject en kijken of we een match zijn. Of boek eerst een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek:

Heb je nog vragen? Benieuwd of ik jou kan helpen? We doen sowieso eerst een gratis korte kennismaking (20 min) via Zoom. Zo kun je een gevoel bij mij krijgen. Ik stem me op je af om een suggestie te doen van hoe ik je te helpen. Ik geef je per mail een aantal opties en dan kun jij kiezen of je dit traject wilt, of het bijv. per sessie wilt bekijken. Boek hier je Kennismakingsgesprek en vul in waaraan je wilt werken: https://calendly.com/mayasana 

Voor losstaande sessies kun je kijken op de pagina ‘Sessies‘. Mail me dan dat je specifiek een sessie met het onderwerp ‘intuïtieve ontwikkeling’ wilt. We kunnen dan per sessie kijken of je verder wilt gaan en je kunt de ebooks er los bij kopen.

Testimonial

Ik wil gewoon delen hoe dankbaar ik ben en iedereen aanmoedigen die overweegt de cursus te doen. Roos is zo goed in het oppikken van wat ik nodig had in elk moment en alles was zo flexibel. Dit is niet een ‘one size fits all’ cursus. We zijn allemaal anders en ik ben zo blij dat ik iemand heb gevonden die dat eert. Dank je, Roos! ❤️ – Laura

Laura wil je graag te woord staan om een persoonlijke testimonial te geven, stuur me een mailtje getiteld ‘Testimonial’ zonder verdere inhoud als je dit wilt, dan sluis ik je door! (Ze spreekt wel Engels). Mail naar contact@roosstokkel.com .