Spirituele gaven uit je kindertijd

Net zoals ieder kind werd je geboren in eenheid met alles, en liepen al je zintuigelijke indrukken door elkaar. Normaal gesproken worden deze synesthesie-gerelateerde verbindingen doorgesneden in het brein, zodat je de wereld leert waarnemen op de manier van de mensen om je heen. Dit proces gaat gepaard met het proces van socialisatie. Daardoor leer je je (hoog)gevoeligheid te onderdrukken. En dat terwijl een kind zoveel natuurlijke wijsheid bezit.

Kind in verbinding

Als kind staan we heel dicht bij de Bron. In eenheid met alles hebben we overzicht over alles. We hebben daardoor een breder deel uit het spectrum van paranormale gaven dan volwassenen. Sommige mensen hebben hier meer uitgesproken herinneringen aan dan andere, en sommige mensen nemen het zelfs mee. Ik onderdrukte deze gaven en herinneringen. Maar net als ieder mens, kon ik dit op latere leeftijd weer wakker maken en ontwikkelen. En zo kun jij dat ook. Of je hooggevoelig bent of niet, speelt daarbij geen rol. Hooggevoelige mensen kunnen het alleen moeilijker onderdrukken en krijgen daar meer last van. Deze gaven herontdekken zorgt er juist voor dat je gevoeligheid verandert in een zegen in plaats van iets lastigs! Zo kun je gegrond en dicht bij jezelf blijven.

In een geleide meditatie verbind ik je met je innerlijk kind, helen we het verleden en herontdekken we je paranormale potentieel, zodat het wordt wat het altijd al had mogen zijn: normaal. Het kan zijn dat er meerdere sessies nodig zijn. Intuïtieve ervaringen of de reactie erop konden traumatisch zijn. Jouw innerlijk kind is hierin leidend en geeft aan wat het tempo mag zijn. Puzzelstukje voor puzzelstukje worden jouw bewustzijn en gevoeligheid zo weer geïntegreerd. 

Wil je herontdekken welke spirituele of paranormale gaven je als kind had? 
Wil je de onzichtbare wereld weer waarnemen? 

Weer voelen dat je één bent met alles, en buitenzintuigelijke waarnemingen herontdekken. Zoals je dat als kind eigenlijk al kon, maar in de loop van de tijd bent vergeten, omdat het niet erkend werd.

Heel de pijn en eenzaamheid die zit op het niet begrepen zijn. Neem je intuïtie weer in eigendom door je innerlijke kind te helen.