Zielstekening Traject

Dit is een Zielstekening PLUS een diepgaand traject van energiewerk! 

Welkom. Als je naar deze pagina toe bent geleid ben je er klaar voor om een diepgaande en magische reis in te gaan.

Een Zielstekening is een afgestemd schilderij vanuit je zielswereld. Afstemmen doe ik door verbinding te maken met je ziel (Hoger Zelf), de Akasha Kronieken en je gidsenteam.

Ik schilder een helend, magisch beeld dat je essentie en levensthema’s uitdrukt.

Een Zielstekening is mystiek geladen en zit vol helende energie.

Gidsentekening (klik voor uitgebreide beschrijving)

Je krijg een persoonlijke afgestemde duiding. Hierin leg ik alle symboliek en boodschappen uit. Er zitten transformerende energieën verweven in het kunstwerk. De Zielstekening drukt namelijk levensthema’s uit vanuit een hoger perspectief waardoor het een mystieke betekenis krijgt. Er komen symbolische beelden (dieren, planten, voorwerpen) in naar voren die jouw essentie uitdrukken, en abstracte energieën. Kleuren zijn erg belangrijk in een Zielstekening en hebben een directe impact op je energieveld. Elke penseelstreek heeft een betekenis. Ik maak er een uniek kunstwerk van, een wereld op zich, waar je je kunt spiegelen en die jou continu als reminder zal dienen van jouw zielskwaliteiten. Zie hieronder een video over de Zielstekeningen.

Een Zielstekening laten maken is een gewijd ritueel.

(klik op de afbeelding voor een beschrijving)

De Zielstekening heeft een helende werking. Ik doe namelijk energiewerk op afstand, zo lang ik met het tekenproces bezig ben.

Ik neem de ruimte om diepere lagen van wijsheden en hogere energie in de duiding te verwerken. Daarnaast channel ik liefdevolle boodschappen van je gidsen en doe ik voortdurend healing op afstand. De maanden dat ik aan de Zielstekening werk ben ik dus steeds verbonden met je energie. Ik ben een channel voor de energieën die door willen komen. Ik verwerk dit met veel liefde in het schilderij! Laag over laag wordt er een matrix gemaakt die als portaal dient naar jouw zielswereld, talenten en essentiële kwaliteiten die jou uniek maken.

Elke Zielstekening is weer anders en gemaakt in afstemming. Ik gebruik vooral aquarel om het licht in het water te vangen, zodat de tekening via het water een helende energie draagt. In deze blog kun je de achtergrond van mijn Zielstekeningen lezen.

Je kunt je laten verrassen door het beeld dat wilt doorkomen!

Krachtdierentekening (klik voor uitgebreide beschrijving)

Ik kan een Zielstekening maken zonder dat je specifieke vragen hebt, doordat ik me rechtstreeks afstem op je Ziel.

Ik kan als je dit wilt ook ingaan op specifiek vragen of thema’s, voorbeelden hiervan zijn:

 • Krachtdieren
 • Je aurakleuren
 • De elementen
 • Je gidsen
 • Vorige levens
 • Je levenspad
 • Je geheelde zelf
 • …of jouw levensvraag!

Een Zielstekening is een magische reis die we samen beleven.

Elemententekening (klik voor uitgebreide beschrijving).

Voor wie?

Omdat de Zielstekening zo’n diepgaande en transformerende energetische investering is doe ik het niet voor iedereen. Het staat of valt met je eigen bereidheid om de verantwoordelijkheid te nemen voor je energie en levenspad. Op deze energie vaar ik mee. Als jij je hierin herkent, dan werk ik heel graag met je samen om jouw levensreis energetisch te ondersteunen via de Zielstekening! Het is dus niet ‘zomaar een leuk tekeningetje’ dat je online kunt bestellen, maar een zielsreis die we samen doormaken die plaatsvindt in een heilige energetische ruimte die zo mysterieus is dat we hem eigenlijk niet eens allebei kunnen bevatten. Alleen dan kan het magische beeld ontstaan waar je de rest van je leven plezier van hebt en dat een diepe impact kan maken! Het beeld is zo gelaagd dat het dieper werkt dan woorden.

Testimonial van Tamara:

Zuiverheid en gronding

Het was zo bijzonder toen Roos twee energietekeningen maakte van mijn zoontje tijdens mijn zwangerschap. Ze beeldde heel mooi uit wat ik al had mogen voelen over zijn kracht en levensmissie hier op Aarde, aangevuld met heldere inzichten en mooie boodschappen. Ik had het gevoel een krachtdier op zijn kamertje te moeten hangen om ons zoontje te helpen aarden, en toen ik de energietekeningen met krachtdier (!!) ontving van Roos wist ik gelijk waar ze thuis hoorden.

Lieve Roos. Dit is zo’n groots cadeau dat mijn ziel ten diepste heeft geraakt. Het was een magische reis die we samen hebben gemaakt. Wat een energiewerk is er gedaan om mijn zielsessentie zo te kunnen gronden. Ik ben werkelijk niet meer dezelfde persoon als dat ik was voor het traject startte. Met trots kijk ik naar mijn zielstekening waar de échte Ik, die ik nu volledig doorvoel, straalt met al mijn gidsen. Wat een thuiskomst in mijzelf!

Hoe verloopt het proces?

 • GRATIS Kennismakinggesprek. We starten met een kennismaking via Zoom. Je zit na dit gesprek nog nergens aan vast, maar kunt rustig invoelen of dit is wat je wilt!
 • Zielsreading. Ik start het creatieproces met een energetische Zielsreading. Hierbij ben jij ook aanwezig. Dit gaat in mijn praktijk in Zwolle of via Zoom (videogesprek). Dit is in feite een Reading van jouw energie en heeft in die zin dezelfde werking als een Transformatie Healing sessie. Het is een magische gebeurtenis waarbij ik al schetsen maak van de Zielstekening en vertel welke elementen en beelden erin gaan voorkomen. Jouw energie wordt gekanaliseerd richting de Zielstekening en het grondingsproces begint!
 • Het creëren. Vervolgens ben ik voor onbepaalde tijd bezig met het schilderen van de Zielstekening en het uitschrijven van de duiding. Het creatieve proces laat zich niet sturen, vandaar dat ik hier geen inschatting van kan maken. Wanneer tijdens dit proces bijzonderheden voorvallen, deel ik deze met je via de mail.
 • Een Vervolggesprek via Skype of Zoom,op gewenst tijdstip in te plannen. Hierin laat ik het werk zien zoals het op dat moment is en praten we over de energieën en knelpunten in de energie die daarin nog mogen worden gegrond, zodat ik weer verder kan schilderen.
 • Een diepgaande duiding van meerdere pagina’s bij de Zielstekening waarin alles nog eens samengevat wordt. Hierin worden álle elementen van de Zielstekening geduid, plus een verdieping van de overkoepelende boodschap.
 • Eindgesprek. Wanneer de Zielstekening af is, maken we een nieuwe afspraak in mijn praktijk of via Zoom. In mijn praktijk: je haalt de Zielstekening bij mij op in Zwolle. We drinken een kopje thee en je kunt thuiskomen in de boodschappen bij de Zielstekening. Of dit gaat via Zoom: dan heb ik de Zielstekening al opgestuurd via de post. Zo kan je ook vragen stellen en kunnen we het mooi afronden. Je krijgt de uitgeschreven duiding erbij, zodat je het later allemaal rustig na kunt slaan.

De Zielstekening heeft een blijvende waarde die na verloop van tijd nieuwe betekenissen zal gaan krijgen. Het is zo verwonderlijk en magisch wat er mag ontstaan! 

De Gidsentekening hiernaast was de eerste keer dat ik zo’n diepgaande verbinding met een ziel aanging, en is een goed voorbeeld van de hoeveelheid energieën en symboliek die hierin verwerkt wordt.

Standaardformaat is ongeveer a4, maar dit mag je naar wens aanvragen, dan maak ik een offerte voor je!

Tarief

€1500,- incl. btw.
Termijnbetaling is mogelijk.

Duur

Verwacht minstens een halfjaar. Het schilderij krijgt vorm volgens kosmische timing, dat kan en mag ik niet sturen. Dit is namelijk afhankelijk van de energie die gegrond mag worden vanuit jouw levensflow en hoe sneller je de energieën van jouw essentie integreert in je leven, hoe sneller het schilderproces zal gaan. Vandaar de gesprekken die we voeren voor en tijdens het maken van de Zielstekening: dit is om deze energieën beter te geleiden en eventuele knelpunten waar je zelf vastloopt in je leven (wat weerspiegeld wordt in de Zielstekening) te helen.

Contactwijze

Mail naar contact@roosstokkel.com met je aanvraag. Omdat het een grote investering is, is het kennismakinggesprek (via videochat) gratis! Je zit dan nog nergens aan vast en kunt rustig invoelen of dit is wat je wilt.

Testimonials:

“Ik ben ontzettend blij met de zielstekening die Roos voor mij gemaakt heeft, in combinatie met het Traject. Ik kwam bij Roos met een onbestemd en onrustig gevoel zowel op privé als op professioneel gebied, maar vooral ook over het waarom ik hier op aarde ben. Roos heeft voor mij een zielstekening gemaakt o.b.v. de Nine Star Ki, die gaat over de cyclus van de elementen.

Dit voelde direct goed. Ik ben de “ diepte” ingedoken met mezelf wat heel bijzonder en mooi was. Dit heeft heel veel rust gebracht en maakt mij weer duidelijk wat ik hier doe, het heeft dus ook direct weer deuren geopend, maar het allerbelangrijkste, ik zit weer heerlijk in mijn vel.

Bepaalde elementen uit de Nine Star Ki zijn bij mij van nature aanwezig, voor andere elementen moet ik wat meer moeite doen. Het is heel waardevol om dit nu te weten.
Ook wilde ik graag in contact komen met mijn begeleiders. Ik voel ze vaak wel, maar het is net alsof ze niet echt doorkomen. Ik voel ze nu weer dicht om me heen zijn. Dat geeft een gevoel van heelheid. De tekening die ik ontvangen heb van Roos is prachtig. Het vat zo de essentie samen van wie ik ben. Echt prachtig!!!!!
Ik ben zo blij dat ik dit traject gedaan heb. En Roos is gewoon een heel bijzonder en mooi mens!” – Majanka

“Ik heb bij Roos een traject* gevolgd, waarna ze een prachtige Zielstekening voor mij heeft gemaakt met een duiding erbij. Wat ontzettend mooi om deze reis met Roos, met een unieke Zielstekening heb mogen afsluiten. De Zielstekening met duiding was zo kloppend en zal mij daarom, voor nu en in de toekomst, helpen bij het leven waar ik gelukkig van wordt.

Roos heeft een groot talent voor energiewerk in combinatie met haar prachtige kunstwerken in de vorm van een Zielstekening. Zeker een aanrader dus!”

*Transformatie Traject